Pin it

Overnatting på stilfulle og sjarmerende hoteller i sentrum av København

Overnatt på det perfekte hotellet som passer nøyaktig til din personlighet. Arp-hansen Hotel Group gir deg en rekke gode overnattingsmuligheter i hjertet av København. Hotellgruppen kan tilby nøyaktig det hotellet i København som passer til dine ønsker og behov. Velg mellom topprangerte, nye hoteller med utsikt over byen, klassiske hoteller med kvalitetsdesign og gamle historiske bygninger med hyggelige rom i indre bykjerne.

Hotellenes plassering

De 11 hotellene ligger i klynger i tre ulike områder. Tre hoteller i området rundt Vesterport stasjon og Hovedbanegården. Tre hoteller ved Kalvebod Brygge og fire hoteller rundt Kongens Nytorv. Uansett hvilket hotell du velger i København, har du mulighet til å oppleve den egne atmosfæren som vil gi deg et spesielt minne fra byen.

Rom med god komfort for din overnatting i København

Overnatt i nydelige omgivelser i en seng hvor dynen svøper deg inn og kjærtegner kroppen slik at du våkner med fornyet energi. Arp-Hansen Hotel Group har lagt vekt på komfort og sørget for at du kan starte dagen med en deilig frokostbuffet.

Les om overnatting på de ulike hotellene i København på denne siden og se alle Arp-Hansen Hotel Groups aktuelle tilbud på hoteller i København.

Hotelltilbud i København

Arp-Hansen Hotel Group har en rekke overnattingstilbud som er satt sammen slik at det er noe for enhver smak. Noen er sesongbetingede, noen gjelder i bestemte perioder mens andre tilbyr en opplevelse i byen.