Pin it

Bo billig på lavprishotell i København

Skal du besøke København privat eller i forbindelse med jobb og trenger et billig, sentralt beliggende hotellrom? I 2009 bygde Arp-Hansen lavprishotellet Wakeup Copenhagen, som raskt ble et populært, billig alternativ til de dyrere hotellene i København.

Trendy lavprishotell

Det er godt mulig at Wakeup Copenhagen går under betegnelsen lavprishotell, men her gir du ikke avkall på noe verken når det gjelder beliggenhet eller komfort. Hotellet gjenspeiler det beste innen dansk design – lobbyen er utstyrt med PH-lamper og stoler signert Arne Jacobsen. Hotellet er minimalistisk, men trendy innredet med rene linjer og klare farger. Rommene er små, men funksjonelle, og inneholder alt du trenger – trådløst Internett, TV med flatskjerm, 1,60 m bred dobbeltseng og hvert rom har eget toalett og bad. Det eneste som kan kalles billig på Wakeup Copenhagen, er prisen.

Bestill rom online

Du bestiller enkelt og raskt rom på Wakeup Copenhagen på denne siden. Bestill direkte ved å velge et tidspunkt i kalenderen som passer for deg og bestille ved hjelp av noen få tastetrykk. Du kan velge mellom et standardrom, et litt større rom med plass til tre og familierom, som består av to rom med dør imellom. Du kan også velge om du vil bo billig i en av de laveste etasjene eller ønsker å betale litt ekstra for å bo i de øverste etasjene og få en flott utsikt over København. Bestill hotellrom på denne siden og gled deg til en fin ferie i København.