Pin it

Finn det perfekte hotell i København

Enten du skal på ferie eller forretningsreise i København, er det viktig å finne et godt hotell som passer til dine behov og gir deg en god base i København. Arp-Hansen Hotel Group har 12 hoteller i sentrum av København – hotellene spenner fra det tostjerners lavprishotellet Wakeup Copenhagen til det firestjerners luksushotellet Phoenix Copenhagen.

Wakeup Copenhagen – det prisvennlige valget

Wakeup Copenhagen er et opplagt alternativ hvis du er ute etter et prisvennlig hotell med god beliggenhet. Wakeup Copenhagen er et flott designhotell som ligger ved Københavns moderne havnefront, et område som er i stadig utvikling. Hotellet ligger bare 15 minutters gange fra rådhusplassen, og har alle moderne bekvemmeligheter som for eksempel flatskjerm og trådløst Internett på alle rom. Les mer om Wakeup Copenhagen her.

Arp-Hansens øvrige hoteller i København

I tillegg til det luksuriøse Hotel Phoenix og lavprishotellet Wakeup Copenhagen har Arp-Hansen Hotel Group åtte andre fine hoteller sentralt i København. Ved Københavns havnefront ligger, foruten Wakeup Copenhagen, det spennende temahotellet Tivoli Hotel og det flotte Copenhagen Island med utsikt over havneinnløpet. I området ved Kongens Nytorv og Nyhavn ligger Copenhagen Strand og 71 Nyhavn Hotel, som alle kan tilby god service og flotte rom. I området rundt rådhusplassen ligger Imperial Hotel og The Square. The Square er et svært populært, hypermoderne hotell med fasade ut mot rådhusplassen. Mer sentralt blir det ikke!