Hoteller med parkering i København

Som gjest i en annen by er det fint å ha bil så man lett kan komme seg fra A til B. Det gir deg også muligheten til å kunne dra på turer utenfor København, og er du på forretningsreise, trenger du ikke bekymre deg for å måtte gå langt for å hente bilen.

Vi vet at det gir en stor frihet å bo på et hotell med parkering og har derfor nesten alle hotellene våre laget en fast, gunstig avtalepris for hvert enkelt hotell. Da slipper du også å lete etter en parkeringsplass, noe som er en stor fordel når det er rushtrafikk i København.

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskré stil og topp beliggenhet ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 vært plassert mellom havnen og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med flott beliggenhet ved vannet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden.

Gentofte Hotel

Trivelig og stilfullt hotell i naturskjønne omgivelser.

Imperial Hotel

Tradisjon møter fornyelse og internasjonal atmosfære i hjertet av København.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og eleganse ved Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen

Som gjest på det New York-inspirerte Steel House Copenhagen opplever du en helt ny standard på dagens by-hosteller. Her møter du minimalistiske linjer og design i en avbalansert kombinasjon av rå elementer, rustikt interiør og myke teksturer.

The Square

Trendy og stilrent designhotell på Rådhusplassen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bare et steinkast fra Sentralstasjonen, Tivoli og Københavns vannkant og er byens nye luksusvandrerhjem.

Oversikt over parkering på hotellene

Nesten alle hotellene våre tilbyr et antall private parkeringsplasser eller tilgang til parkeringshus. Nedenfor finner du en oversikt over parkeringsmulighetene på de ulike hotellene i København.

Parkering på Phoenix Copenhagen

Phoenix Copenhagen har 4 parkeringsplasser tilknyttet hotellet, som kan benyttes etter «først til mølla»-prinsippet. Døgnpris er  . Disse plassene kan ikke reserveres, men du kan spørre i resepsjonen ved ankomst.

Er det ingen ledige plasser, henviser vi til det offentlige parkeringshuset på den andre siden av gaten (Jeudan i Dronningens Tværgade 4), der vi har avtale om en pris på   per døgn (normalpris i parkeringshus er  ).Les mer om hotellets parkering her.

Parkering på 71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel disponerer noen få parkeringsplasser bak hotellet. Parkeringen koster   per døgn. Hotellet samarbeider med Jeudan parkeringshus under Kvæsthusmolen. Parkeringshuset er åpent og døgnbemannet alle dager i uken. Les mer om hotellets parkering her.

Parkering på Imperial Hotel

Imperial Hotel tilbyr gjestene parkering i Steel House Copenhagen, som ligger 120 meter fra hotellet. Parkeringshuset drives av Q-Park, og innkjørselen er fra Nyropsgade 36-38, 1602 København V. Les mer om hotellets parkering her.

Parkering på The Square

Hotel The Square disponerer et begrenset antall plasser på selve hotellet. Under hotellet ligger parkeringshuset OnePark, åpningstider kl. 07.00–24.00. Du kan parkere i Axel Towers parkeringshus ved siden av hotellet.Les mer om hotellets parkering her.

Parkering på Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i tilknytning til et stort, videoovervåket parkeringshus. Parkeringshuset drives av APCOA og har direkte atkomst til hotellet gjennom kjelleren. Les mer om hotellets parkering her.

Parkering på Copenhagen Island

Copenhagen Island disponerer 47 parkeringsplasser som koster   per dag og administreres av APCOA. Les mer om hotellets parkering her.

Parkering på Copenhagen Strand

Copenhagen Strand har ikke privat parkering, men vi tilbyr spesialpris på døgnparkering i et overvåket parkeringshus ved Skuespilhuset ca. 600 meter fra hotellet. Parkeringsbilletten kjøpes i resepsjonen. Les mer om hotellets parkering her.

Parkering på Gentofte Hotel

Som gjest på Gentofte Hotel kan du parkere gratis på hotellets parkeringsplass. Les mer om hotellets parkering her.

Arp-Hansen Hotel Group København

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene