Få tilgang til fordeler og ekstra gode tilbud

Arp-Hansen Hotel Group tilbyr 2 ulike måter å oppnå rabatter og store fordeler på:

  1. Bli lojalitetsmedlem og tjen poeng på hotelloppholdene dine. Samtidig får du enestående medlemstilbud gjennom nyhetsbrevene våre.
  2. Abonner på vårt vanlige nyhetsbrev og få enestående spesialtilbud på hotellopphold. 

Bli med i lojalitetsprogrammet STAY&SAVE  

Som medlem av lojalitetsprogrammet STAY&SAVE° får du mange fordeler. Vi garanterer at du ikke finner en bedre pris andre steder på nettet.

Du tjener poeng på oppholdene dine, som kan brukes på gratisnetter. Som medlem får du eksklusiv tilgang til enestående tilbud på hotellopphold som ikke er tilgjengelige andre steder. Det er gratis å være lojalitetsmedlem hos oss.

Les mer om alle dine fordeler som lojalitetsmedlem i STAY&SAVE

Opprett medlemsprofil


Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ønsker du å kunne benytte deg av våre eksklusive spesialtilbud uten å være lojalitetsmedlem, er det enkelt å abonnere på nyhetsbrevene våre her. 
Få tilgang til fantastiske overnattingstilbud direkte i innboksen

Ved å abonnere på nyhetsbrevet aksepterer du å motta gode overnattingstilbud per e-post fra Arp-Hansen Hotel Group A/S, Nybrovej 75, 2820 Gentofte, blant annet fra gruppens hoteller, kongressentre og vandrerhjem. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ved å sende en e-post til marketing@arp-hansen.dk eller via en avregistreringslenke i e-posten. I vår personvernpolicy kan du lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Vær oppmerksom på at det bare er mulig å motta nyhetsbrevet på dansk.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene