Utnevnelser i Arp-Hansen Hotel Group

30. mai 2018
Pressemelding

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Lars Pallisgaard, som i dag er direktør på Wakeup Copenhagen Borgergade, er utnevnt til hotelldirektør på Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade fra 1.juli 2018. Hotellet blir det 4. Wakeup-hotellet i konsernet, og forventet åpning er ultimo 2018. Lars Pallisgaard har vært ansatt i Arp-Hansen Hotel Group siden 2001, og han startet som salgssjef i salgsavdelingen før han ble hotelldirektør på Grand Hotel. Han var med på oppstarten av det første Wakeup Copenhagen ved Tivoli hotel i 2009 samt åpningen av Wakeup Copenhagen, Borgergade i 2014 hvor han også var hotelldirektør.

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Det er også med glede vi kan fortelle at Christel Dammer utnevnt som Lars Pallisgaards etterfølger på Wakeup Copenhagen Borgergade, hun starter som hotelldirekter fra 13. august 2018.

Christel har vært i bransjen siden 2001 og har hatt stillinger som resepsjonist, resepsjonssjef samt booking- og konferansekoordinator, før hun i 2008 ble ansatt på The Square som bookingkoordinator og fra 2009 som assisterende resepsjonssjef. Etter det gikk turen videre til Tivoli-hotellet som hun var med å starte og siden ble en sentral del av, sammen med den øvrige ledergruppen. Fra 2012 var hun hotellets Rooms Division Manager.

Imperial Hotel

Sist, men ikke minst, er det en glede å kunne fortelle at Julie Bjørneboe starter som hotelldirektør på Hotel Imperial fra 16.juli 2018. Også Julie er et kjent ansikt i Arp-Hansen Hotel Group. Julie er 33 år, utlært resepsjonist fra nettopp Imperial Hotel i 2007. Hun har først og fremst hatt ulike booking-stillinger i Arp-Hansen Hotel Group, sist på Copenhagen Island fra 2011.

På vegne av konsernledelsen 

Med vennlig hilsen
ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
CEO/Adm.di

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene