Ny CCO i Arp-Hansen Hotel Group

Casper Puggaard

Tiltrer som CCO 1. november 2023

Pressemelding | 26. september 2023

1. november 2023 tiltrer Casper Puggaard stillingen som ny Chief Commercial Officer og konserndirektør

1. november 2023 tiltrer Casper Puggaard som CCO, Chief Commercial Officer, med ansvar for det kommersielle området og de sentrale kommersielle avdelingene i Arp-Hansen Hotel Group.

Casper, som er 50 år gammel, kommer fra en stilling som Global Sales & Service Director i DFDS, der han har vært siden januar 2019. Før det har han en lang karriere bak seg i flere kommersielle lederroller i blant annet SAS Group, Scandic Hotels i Danmark og senest i DFDS.

Casper er utdannet HD og Executive MBA, er samboer med Anja og far til 2, snart 3.

Som Chief Commercial Officer blir Casper en del av selskapets øverste konsernledelse og samtidig overordnet ansvarlig for salg, markedsføring og distribusjon av selskapets hoteller, vandrerhjem, restauranter og konferansetjenester. I tillegg får Casper, på vegne av Arp-Hansen Hotel Group, den viktige oppgaven å engasjere seg i og bidra til utviklingen av København og Aarhus som destinasjoner.

De kommersielle avdelingene som Casper får ansvar for, omfatter til sammen ca. 35 medarbeidere innen salg, markedsføring (deriblant web, online og SoMe), distribusjon og sentral booking.

Casper blir en sentral del av selskapets konsernledelse, og jeg ser frem til å fortsette det nære samarbeidet med konsernledelsen, som i dag består av COO Robert Thomsen og CFO Birgitte Krarup Sonne-Schmidt og, altså fra 1. november 2023, også av CCO Casper Puggaard.

De tre konserndirektørene, COO, CFO og CCO, vil som tidligere rapportere direkte til undertegnede.

Jeg gratulerer Casper med utnevnelsen og ser frem til samarbeidet med å drive og lede Københavns største hotellkjede, Arp-Hansen Hotel Group.

ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
CEO/Administrerende direktør

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene