Next House Copenhagen

Europas største luksushostel åpner i København sommeren 2021

Pressemelding | 2. mars 2020

What's next?

Arp-Hansen Hotel Group setter en ny standard for smart overnatting: Next House Copenhagen.

Arp-Hansen Hotel Group, som er Københavns største hotellkjede med over 4350 rom og 100 møtelokaler fordelt på 12 hoteller og 1 hostel med de beste beliggenhetene, setter igjen en ny standard for overnatting i København. Enda flere unge og moderne reisende i alle aldre f¨år n¨å muligheten til å bo billig, sentralt og smart på et av byens nye in-steder.

Konsernet kjøpte og overtok i 2019 Falck A/S' tidligere hovedkvarter i Bernstorffsgade – bare et steinkast fra Hovedbanegården, Tivoli og Københavns havnefront. Nærmeste nabo er gruppens nyeste Wakeup hotel.

Ombyggingen er allerede i full gang, og sommeren 2021 forventer vi å åpne konsernets andre hostel, Next House Copenhagen – med ambisjonen å bygge Københavns lekreste luksusvandrerhjem med en uhøytidelig atmosfære i et unikt format med sentral beliggenhet og fellesfasiliteter i særklasse.

Next House Copenhagen

Som verdig make til det New York-inspirerte Steel House Copenhagen, som kjeden med suksess åpnet i 2017 ved Vesterport stasjon, vil også Next House Copenhagen sette en ny og spennende standard for våre dagers byhostels. Den tidligere kontoreiendommen blir totalforvandlet og får også et tilbygg mot Mitchellsgade, totalt blir det 433 rom med en kapasitet på 1650 sengeplasser. Målsettingen er at det nye hostelet bygningsmessig skal leve opp til den internasjonale byggningssertifiseringen DGNB, og prosjektet skal ogs¨å ha solceller og et sterkt grønt element med hengende hager både inne og ute. Bærekraft innendørs og utendørs blir altså en vesentlig del av det nye hostelet.

Fasaden blir helt ny i flott messing, og den grønne stilen fra husets taketasjer blir også en markant del av utsmykningen i Next House Copenhagens i alt 3600 m2 fellesarealer, som sammen med fellesfasilitetene vil ta den sosiale dimensjonen til et helt nytt nivå.

Når det nærmer seg åpning vil vi avsløre design, innredning og konsept. Allerede nå kan vi avsløre at Next House Copenhagens spennende og innbydende interiør, som inkluderer to unike takterrasser, vil gi gjestene våre mulighet å lene seg tilbake i både koselige og nyskapende omgivelser. En urban aura og internasjonal atmosfære knytter det hele sammen til et hjem som også kan være ditt når du besøker København. Uansett om du reiser alene eller sammen med venner eller kollegaer, kommer Next House Copenhagen til å ha fasiliteter som passer deg.

Et utvalg av hva du kan oppleve på Next House Copenhagen:

  • Fellesområde og lounge
  • Frokostrestaurant
  • Nytt restaurantkonsept, kafé & bar i første etasje
  • Takterrasse 1 med "selvbetjeningskjøkken" til gjestene i 6. etasje med utsikt over byens tak
  • Takterrasse 2 med trendy takhageanlegg med servering og avslappende miljø for både hotellgjester og andre gjester
  • Trening & yogarom
  • Kino
  • Next Door innendørs treningsanlegg 10x20 meter bane til padel-tennis, fotball (softball) og mye annet
  • Stilleområde
  • ... pluss mye mer!

PRIS FRA 125,- DKK PR. PERSON PR. SENG

Next House Copenhagen vil ha cirka 1650 sengeplasser fordelt på i alt 433 rom, hvorav ca. halvparten vil være 4-mannsrom, en fjerdedel små, koselige dobbeltrom og resten 6-mannsrom. Alle har selvsagt eget toalett og bad, aircondition, rask Wi-Fi, med mer.

Vi gleder oss til å ønske alle velkommen til en ny og annerledes måte å overnatte på i København, der unge reisende i alle aldre og et reisevant og hipt, internasjonalt hostel-publikum sammen vil skape liv og atmosfære i de både koselige og nyskapende rammene på Next House Copenhagen ...

Les mer allerede nå, og bestill seng eller rom ved å kontakte oss. Vi lover at du ikke blir skuffet!

ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
Administrerende direktør


Vandrerhjem informasjon og bestilling
Next House Copenhagen
c/o Arp-Hansen Hotel Group
Nybrovej 75
DK-2820 Gentofte
Tlf.: +45 3330 1100
reservations@nexthousecopenhagen.com
www.arp-hansen.dk/nyheder-og-presse/next-house-copenhagen

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene