Finn et bra hotell i sentrum av København

Unike hoteller i København for enhver smak

København har i flere ulike sammenhenger blitt kåret til verdens beste by. Og det med god grunn. Det er mange ting å se i sentrum av København, og vi sørger for overnattingen på et av Arp-Hansen Hotel Groups mange attraktive hotell.
Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er på ulike steder i byen, alle med gåavstand til Københavns mange severdigheter. Enten du vil besøke fornøyelsesparken Tivoli, Kongens have, Botanisk have eller gå en tur langs Nyhavn så er du tett på alt. Både 71 Nyhavn Hotel, Phoenix Copenhagen og Copenhagen Strand ligger bare et steinkast herfra.

København er en by for alle, med plass for mangfold. Velger du for eksempel å bo på vårt trendy hotell The Square eller moderne Imperial Hotel som begge er plassert ved Rådhusplassen, er du bare noen minutter unna Hovedbanegården. Herfra er det aldri langt til en kopp kaffe, et godt måltid eller shopping.

Kalvebod Brygge er Københavns urbane spot, her har du nesten alltid utsikt til vannet! Her finner du også tema hotellet Tivoli Hotel, det vakkert designede hotel Copenhagen Island og det smarte lavprishotellet Wakeup Copenhagen.

Kanskje er du også interessert i?

Luksushoteller i København
Trestjerners hotell i København
Firestjerners hotell i København
Billig hotell i København

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene