Få maksimal oppvartning på luksushotell i København

Opplev København fra sin beste side og bo på et av Arp-Hansens lekre firestjerners hoteller. Da kan du kose deg i byen og komme hjem på hotellet til luksus og oppvartning. Arp-Hansens firestjerners luksushoteller ligger i sentrum av København, i gangavstand til byens mest spennende severdigheter og yrende kafé- og byliv. Flere av hotellene har til og med én eller flere gourmetrestauranter, som gir deg en god gastronomisk opplevelse i flotte omgivelser.

Service- og komfortnivået er uovertruffent på disse luksushotellene, og vårt dyktige personale står til tjeneste med å svare på spørsmål eller oppfylle spesielle ønsker – kort sagt gir vi deg en utsøkt hotellopplevelse! Les om Arp-Hansens firestjerners hoteller her Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel og Imperial Hotel.

Bestill din egen suite og få en fantastisk opplevelse

Til den helt spesielle anledningen eller for dere som trenger litt ekstra oppvartning, er løsningen å leie sin egne, private suite. Gjør bryllupsnatten helt spesiell, eller inviter kjæresten eller ektefellen på en°eksklusiv overnatting i en suite på et av Arp-Hansens luksushoteller. En suite består av to rom – en stue og et soverom, og er det aller mest luksuriøse alternativet når det gjelder °overnatting i København. Du kan°bestille en suite°på et av våre hoteller direkte på dette nettstedet, eller kontakte oss for mer informasjon på telefon +45 8030 3045.

Bo på luksushotellene våre i København

Arp-Hansen tilbyr luksushoteller i København i særklasse. Du er alltid garantert en sentral beliggenhet og rolige omgivelser inne på alle hotellene. Samtlige rom har stilrene designmøbler med en tidløs stil som skaper en lys og behagelig atmosfære. På et luksushotell får du en unik opplevelse som gir følelsen av noe mer enn et vanlig hotellopphold. Det innebærer store og gode senger, eksklusive produkter til kropp og hår, suverene restauranter og topp service fra vårt dyktige hotellpersonale. 

For Arp-Hansen er det aller viktigste at gjestene føler seg velkomne når de sjekker inn på et luksushotell i det dynamiske hovedstadsmiljøet.°
Vi kan garantere en luksusovernatting i København på et av våre unike, luksuriøse hoteller. Her kan du føle deg hjemme når du er borte.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene