Photo by: Maria Sattrup | Source: VisitCopenhagen

Nyt en herlig miniferie i København

Dra på ferie til Danmarks trivelige hovedstad

I 2019 ble København kåret til "Best in Travel 2019" av Lonely Planet, og er derfor verdt et besøk eller også et nytt besøk. Her kan du oppleve krysningen mellom dansk hygge og den råbarkede skandinaviske stemningen som er kjent fra film og serier i Nordic Noir-sjangeren.

Bor du på et av hotellene våre, kan du utforske den unike livsstilen og atmosfæren i København nærmere. Opplev storbyens vennlige kultur og designperler fra en av byens beste adresser.

Bestill et Miniferie-opphold ved å søke på minst 2 dager i en helg eller ferieperiode, Du finner tilbudene våre ved å søke på toppen.

Er du klar for oppdagelsesferd?

I gamle kriker og kroker av byen finner du historiske og arkitektoniske severdigheter, kulinariske opplevelser og dansk design. Ønsker du å smake eller handle deg gjennom København, er alle de sjarmerende og stilfulle hotellene våre sentralt plassert og fungerer som en hyggelig base for deg og dine.

Er du klar? Da er det bare å bestille minst to netter på et av våre sentralt beliggende hoteller i København.

Romantisk miniferie for 2 i København

København er perfekt for et hyggelig avbrekk og et opplagt reisemål for eventyrlystne par. Utforsk de mange fantastiske sidene ved denne livlige storbyen på en romantisk Miniferie med din bedre halvdel.

Nyt et herlig og avslappende opphold med lekker frokostbuffé på et av våre unike hoteller i København. Hotellene våre ligger sentralt i nærheten av populære severdigheter, kulinariske perler, offentlig transport og shopping. På Københavnsk vis er vi opptatt av et individuelt uttrykk. Dette gjenspeiles i atmosfæren og designen av hvert enkelt hotell, og gir deg en unik og personlig hotellopplevelse.

Klar for en Miniferie for 2? Tast inn aktuelle datoer, se priser og velg hotell. Du finner raskt frem til Miniferie-tilbudene og er klar til å bestille.

Romantisk miniferie for to i København

Fra  
Fra-prisen gjelder i tidsrommet april til september, per dobbeltrom per natt inkludert frokost.
Les mer

En miniferie for familien i København

Livet kan være hektisk iblant, og alle trenger litt kvalitetstid i ro og mak. Som ”Best in Travel 2019” er København et naturlig og hyggelig reisemål å utforske sammen med familien. Ta en pause fra hverdagen og nyt kvalitetstid sammen på en morsom og avslappende Miniferie i København.

Bo på et av de sjarmerende og stilfulle hotellene våre i hjertet av København, med kulturopplevelser, deilig mat, shopping og offentlig transport rett rundt hjørnet.

Miniferie-tilbudene gjelder i helger, på helligdager og hverdager i skoleferiene. I familierommene er det senger til tre personer, men hvis dere kan sove tre i dobbeltsengen, kan dere gjerne være fire på rommet – to voksne og to barn under 18 år.

Miniferie for hele familien

Fra  
I perioden april til september, per familierom per natt inkl. frokost.


Les mer

Miniferie-tilbud til tenåringer

Hvis ditt yngste barn er eldre enn 8-9 år, anbefaler vi at du også bestiller vårt "miniferietilbud til tenåringer", slik at dere får et ekstra hotellrom samt frokost til en spesiell pris. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.Tlf. + 45 8030 3045

Salgsvilkår

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Hele beløpet må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes.

Reservasjonen kan ikke endres etter at den er gjort. Min. 2 netter. Bestiller du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 barn), vil det maks. være 1 ekstra seng per rom. Bestiller du en Miniferie for 2, vil det ikke være mulig å få ekstra senger.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene