Våre restauranter

Arp-Hansen Hotel Group har ni fristende og svært forskjellige restauranter som kan by på kulinariske opplevelser for enhver smak.

Ta en titt på de ulike restaurantene for å få mer informasjon. Nedenfor kan du finne restaurantens kontaktinformasjon og bestille bord.

Brasserie Murdoch's

Rustikke skinnmøbler og bøker fra gulv til tak er rammen rundt den engelskinspirerte Brasserie Murdoch's Books and Ale. Her kan du lese dagens avis eller en god bok og samtidig kose deg med en kopp kaffe, et lett måltid eller en iskald øl fra vår velassorterte bar.

Phoenix Copenhagen

Brasserie Murdoch's Books & Ale
Phoenix Copenhagen

Bredgade 37
DK – 1260 København K
Tlf. +45 3395 9200

The Harbour

Nyt utsikten opp langs havneutløpet i Københavns havn, mens du sitter i The Harbours vakre omgivelser og nyter restaurantens spennende og internasjonalt inspirerte meny. Når det blir kveld, ser du byen lyse opp fra første rad. Restauranten tilbyr à la carte, en internasjonalt inspirert meny

Copenhagen Island

The Harbour
Copenhagen Island

Kalvebod Brygge 53
DK – 1560 København V
Tlf. +45 3338 9645

Tivoli Brasserie

Tivoli Brasserie er en moderne restaurant som serverer danske og internasjonale retter. Menyen er i klassisk brasserie-stil og skiftes ut ca. hver tredje måned, slik at sesongens råvarer alltid er i sentrum. Restauranten ligger med direkte utgang til Columbines Have, der det er mulig å la barna leke på en lekeplass.

Tivoli Hotel

Tivoli Brasserie
Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2
DK – 1577 København V
Tlf. +45 4487 0060

SEA by Kiin Kiin

Nyt atmosfæren og de sørøstasiatiske rettene på SEA by Kiin Kiin. Restauranten er innredet med respekt for det gamle pakkhuset, og har en tydelig referanse til Hong Kong på 1930-tallet. Maten som serveres, er noen av de ettertraktede klassikerne fra Kiin Kiin – som à la carte-retter.

71 Nyhavn Hotel

SEA by Kiin Kiin
71 Nyhavn Hotel

Nyhavn 71
DK – 1051 København K
Tlf. +45 5144 5958

Restaurant Jordnær

Gentofte Hotel har fått Tina og Eric Vildgaard som restauratører på Gentofte Hotel. Eric, som tidligere blant annet har vært på NOMA, står for et nordisk og bærekraftig kjøkken mens Tina tar seg av gjestene. Jordnær har mottatt flotte anmeldelser i blant annet i de danske avisene Berlingske, Børsen og Politiken. 

Gentofte Hotel

Restaurant Jordnær
Gentofte Hotel

Gentoftegade 29
DK – 2820 Gentofte
Tlf. +45 3968 0911

L'Appetito

istorante L’Appetito serverer autentisk italiensk mat med utspring i det tradisjonelle italienske kjøkken og sesongens beste råvarer – alt laget fra bunnen og i god kvalitet til en overkommelig pris. Restaurantens meny er prydet av lekre italienske spesialiteter.

Imperial Hotel

Ristorante L'Appetito
Imperial Hotel

Vester Farimagsgade 9
DK – 1606 København V
Tlf. +45 3343 2083

Sticks 'n' Sushi

Sticks’n’Sushi ligger på toppen av Harbour Tower på Tivoli Hotel. Her kan du nyte byens beste sushi i selskap med en av byens flotteste utsikter. Innredningen er annerledes og spennende, med sitteplasser i gulvhøyde i den japanske avdelingen, beduinsofaer i salongen og store lærhusker i baren.

Tivoli Hotel

Sticks 'n' Sushi
Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2
DK – 1577 København V
Tlf. +45 8832 9595

MASH Penthouse

Etter en lang dag føler du kanskje behov for å sette tennene i en saftig biff. Det har du nå mulighet til her på Tivoli Hotel, der den populære steakhouse-restauranten MASH Penthouse hver dag serverer velsmakende og perfekt tilberedte biffer.

Tivoli Hotel

MASH Penthouse
Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2
DK – 1577 København V
Tlf. +45 3313 9300