Sommerfest og firmafest i København

Trenger dere ideer til firmafesten eller sommerfesten? Hos Arp-Hansen Hotel Group kan du planlegge både små og store fester – med og uten overnatting. Våre hotellrestauranter tilbyr lekre sommermenyer og hyggelig stemning i hjertet av København.

På denne siden finner du ideer til årets firma- og sommerfest. Se våre forskjellige restauranter og kontakt de enkelte hoteller for mer informasjon og bestilling. Vi tilbyr festlokaler i København og er åpne for kreative innspill som kan gjøre festen helt perfekt.

sommerfest-i-koebenhavn

Vi skreddersyr årets sommerfest i København og sørger for å gi dere en aften som dere sent vil glemme.

Kontakt Tivoli Congress Center direkte på tlf.: +45 4499 0000 eller via info@tivoli-cc.dk hvis du ønsker å arrangere en større sommerfest eller firmafest med plass til opptil 1000 gjester. Våre dyktige Event Managers vil følge arrangementet fra start til slutt, slik at dere kan slappe av og nyte kvelden. Se oversikt over våre hoteller!


Årets sommerfest 

Planlegger du en sommerfest i København med familie og venner? Da kan det være smart å vurdere våre populære hotellrestauranter som ramme rundt festen. Hvert hotell er unikt, og det samme er restaurantene. Derfor er det lett å finne noe som samsvarer med dine ønsker og behov i forbindelse med årets sommerfest. Det handler om utsøkte råvarer, flotte omgivelser og sentral beliggenhet. Alt dette kan vi tilby.

Ideer til sommerfest

Er du på jakt etter ideer til hva årets sommerfest skal omfatte i tillegg til en deilig middag i flotte omgivelser?

Vi foreslår:

 • Havnerundfart
 • Tur i Tivoli
 • Segways
 • Go Boat
 • Fløtebollekurs
 • Vinsmaking
 • Ølsmaking
 • Kaffesmaking
 • Omvisning på Carlsberg
 • Aktiviteter på Refshaleøen eller Halvandet (høvdingball, human football, kajakk m.m.)
 • Kveldsunderholdning i Wallmans (se våre pakketilbud på The Square og Imperial Hotel)

Avslutt dagen på et av våre hoteller, så sørger vi for å gi dere en fantastisk sommerfest i København.

Årets firmafest

Er det firmafesten som skal arrangeres? Den morsomme festen der poenget er å hygge seg sammen med kollegene, spise deilig mat og nyte at det er sommer og solen skinner. Vi skal nok hjelpe dere med å planlegge årets firmafest i København. Festen gjør seg ikke selv, og vi lover å sørge for at dere får en vellykket kveld i hverandres selskap. De tidligere nevnte ideene til en morsom sommerfest kan naturligvis også brukes i forbindelse med et firmaarrangement. Her kan vi også anbefale en aften i Wallmans, der dere avslutter med overnatting på Imperial Hotel eller The Square på Rådhusplassen. Kontakt de enkelte hotellene og hør mer om våre Wallmans-pakketilbud.

Underholdning til firmafest i København

Uansett selskapets størrelse kan du bestille bord på våre hotellrestauranter, der det som nevnt også er mulig å bestille overnatting med frokost. Vurderer du å krydre firmafesten med morsomme innslag underveis, står vi gjerne til tjeneste – både med ideer og alt det praktiske rundt.

 

Hold også årets julelunsj eller nyttårsfest hos oss!