En tur i Tivoli

fra  

Pris per person i delt dobbeltrom

Opplev Tivoli – og avslutt med å skjemme deg selv bort

Når du først skal besøke København, hvorfor ikke ta en tur til Tivoli? Uansett om du lokkes av attraksjonene eller bare vil ha en hyggelig dag med familien, får du en maksimal opplevelse med Tivoli-pakken.

Etter en herlig dag i Danmarks beste fornøyelsespark kan du sjekke inn på et av de unike hotellene våre i sentrum av København, der du kan nyte resten av oppholdet.

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre flotte rom
  • Deilig frokostbuffé med blant annet nybakt brød, egg og frukt
  • Inngangsbillett til eventyrlige Tivoli

Vil du gjerne glede familien med en tur til Tivoli? Når du bestiller hotelloppholdet øverst på siden, er det enkelt å legge til andre eventyrlige opplevelser.

Fredagsrock på Tivoli

På sommerhalvåret kan du få med deg kjente sangere og band både fra Danmark og andre land, når Tivoli hver fredag kveld klokken 22.00 starter helgen med  Fredagsrock.

Det populære live-konseptet byr på ulike musikksjangre og får hver uke et hav av mennesker til å rope, juble og forevige øyeblikket under stjernehimmelen på sosiale medier.

Halloween på Tivoli

I det mørke vinterhalvåret avløses blomsterprakten av kulørte lamper og levende lys, og etter høstferien forvandles Tivoli til et Halloween-univers.

Fornøyelsesparken bader i høstfarger fra gresskarhoder og halmballer … mens bleke og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul på Tivoli

Tivolibilletten din kan også få deg i julestemning, for parken forvandles til et eventyrlig nisselandskap i desember. Da kan du kose deg med en kopp dampende gløgg og et kremmerhus med churros og slentre rundt blant julelys og snødekte grandekorasjoner og – hvis du er heldig – få hilse på julenissen og reinsdyrene hans.

Vinter på Tivoli

I hele februar lyser parken opp vintermørket med lysinstallasjoner, isskulpturer og snømenn når det er  Vinter i Tivoli. Da inviterer også den historiske fornøyelsesparken små og store barn ut på skøyteisen, til å leke i den store iglooen Pingonesien og til underholdning med virtual reality-briller i H.C. Andersen-slottet.


Gjelder på følgende hoteller

Imperial Hotel

Tradisjon møter fornyelse og internasjonal atmosfære i hjertet av København.

fra  

The Square

Trendy og stilrent designhotell på Rådhusplassen.

fra  

Tivoli Hotel

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

fra  

Copenhagen Island

Elegant designperle med flott beliggenhet ved vannet.

fra  

Salgsvilkår

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.

Åpningstider på Tivoli

Jul 2019

16. november 2019–5. januar 2020
Søndag–torsdag 11.00–23.00
Fredag–lørdag 11.00–24.00

Vinter 2020

31. januar 2020–23. februar 2020

Sommer 2020

2. april 2020–20. september 2020

Halloween 2020

9. oktober–1. november 2020

Jul 2020

14. november–3. januar