Pin it

Tivoli med ny attraksjon – sommersesongen 2016

I 2016 åpnet Tivoli attraksjonen Fatamorgana. En ny attraksjon som gir sug i magen hos våghalsene og samtidig tilbyr et mer moderat tempo for dem som ønsker en mer familievennlig attraksjon.

Når åpner Tivoli? Tivoli åpner i slutten av mars.

Ny attraksjon i Tivoli – se filmen!

Den 45 meter høye attraksjonen er, som den første i sitt slag i Danmark, en såkalt 3-i-1-attraksjon. På det nederste nivået kan barn fra fem år kjøre i morsomme mini-radiobiler som ligner sjakaler og kaniner. På det øverste nivået er attraksjonen delt i to, slik at man kan velge enten en ellevill versjon eller en mer moderat utgave der det er mulig å nyte utsikten underveis. En ny og annerledes attraksjon i Tivoli.


Fatamorgana: Ny attraksjon i Tivoli

 

Adgang til den elleville delen av tårnet krever at man er minst 140 cm høy, ettersom man blir slynget rundt med hele 2,5 G. På mellomnivået må man minst være 120 cm høy. Endelig en ny attraksjon i Tivoli for hele familien.

Når Tivoli åpner,er det mange som gleder seg til en deilig sommer i en av Danmarks morsomste fornøyelsesparker. Tivoli er en sikker vinner hos de fleste barnefamilier, og uansett alder får man en gøyal dag med godt humør og herlige opplevelser. Vi har også gledet oss til april, da hagen åpnet for sommersesongen. Vurderer du å kombinere Tivoli med overnatting på et deilig og familievennlig hotell i København? Da kan du bestille vårt pakketilbud: Tivoli Hotel All Inclusive, som ønsker dere velkommen på det fortryllende Tivoli Hotel og gir dere adgang til en av Danmarks morsomste fornøyelsesparker pluss mye mer.


Tivoli åpner i slutten av mars - men når stenger Tivoli?

Tivolis sommersesong starter som nevnt i slutten av mars 2018, og varer til og med september 2018. Den neste "sesongen" ut Halloween, som varer fra oktober til november 2018. Årets siste sesong er julesesongen, og den kan du glede deg til å oppleve fra november til desember 2018. Alle de tre sesongene byr på noe forskjellig og magisk. For mange er julen en tradisjon, og om sommeren har du en rekke bra konserter å velge mellom i forbindelse med Tivolis Fredagsrock og Offspring Festival. Halloween er beregnet for dem som liker et uhyggelig univers.

Attraksjonene

Husker du alle attraksjonene? Har du en favoritt blant dem? Tivoli har mange flere attraksjoner, men her er noen av mest kjente pluss den nye attraksjonen Fatamorgana: 

 • Det gylne tårn
 • Demonen
 • Vertigo
 • Himmelskipet
 • Monsunen
 • Radiobilene
 • Aquila
 • Ballonghusken
 • Den flygende koffert
 • Dyrekarusellen
 • Fyrtårnet
 • Pandaen
 • Stjernetårnet
 • Ny attraksjon i Tivoli: Fatamorgana (og Minimorgana med radiobiler nederst)

Tivoli har attraksjoner for både små og store, og vi må heller ikke glemme Pierrot, som hilser og lager moro for barna. Bruk årets sommerferie i Tivoli og gled deg til en uforglemmelig, morsom og magisk dag med hele familien.

JUBIII – sommer i Tivoli

Solskinn, latter og sukkerspinn er noen av tingene som mange forbinder med en Tivoli-tur i sommerferien. En dag på barnas premisser, der lek og latter står i sentrum. Ta med barna i Tivoli og få en fantastisk dag i den flotte og hyggelige hagen som garanterer underholdning fra start til slutt. Er barna større, er sommerens Fredagsrock-program helt perfekt. Her er Tivoli-hagen gjenstand for god stemning, glade mennesker og musikalske vidundere. Tivoli-plenen omdannes til en slags festivalstemning der musikken nytes i perfekte omgivelser.
Vi gleder oss til sommer i Tivoli – gjør du?