I 2016 fikk Tivoli et nytt trekkplaster.

Våren 2016 åpnet attraksjonen Fatamorgana. En ny 3-i-1-attraksjon som gir sug i magen hos våghalsene og samtidig tilbyr et mer moderat tempo for den som ønsker et mer familievennlig alternativ.

Når åpner Tivoli? Tivoli åpner allerede i slutten av februar – og den nye attraksjonen åpnet våren 2016.

Ny attraksjon i Tivoli – se filmen!

Den 45 meter høye attraksjonen er, som den første i sitt slag i Danmark, en såkalt 3-i-1-attraksjon. På det nederste nivået kan barn fra fem år kjøre i morsomme mini-radiobiler som ligner sjakaler og kaniner. På det øverste nivået er attraksjonen delt i to, slik at man kan velge enten en ellevill versjon eller en mer moderat utgave der det er mulig å nyte utsikten underveis. En ny og annerledes attraksjon i Tivoli.


Fatamorgana: Ny attraksjon i Tivoli

 

Adgang til den elleville delen av tårnet krever at man er minst 140 cm høy, ettersom man blir slynget rundt med hele 2,5 G. På mellomnivået må man minst være 120 cm høy. Endelig en ny attraksjon i Tivoli for hele familien.

Når Tivoli åpner,er det mange som gleder seg til en deilig sommer i en av Danmarks morsomste fornøyelsesparker. Tivoli er en sikker vinner hos de fleste barnefamilier, og uansett alder får man en gøyal dag med godt humør og herlige opplevelser. Vi har også gledet oss til april, da hagen åpnet for sommersesongen. Vurderer du å kombinere Tivoli med overnatting på et deilig og familievennlig hotell i København? Da kan du bestille vårt pakketilbud: Tivoli Hotel All Inclusive, som ønsker dere velkommen på det fortryllende Tivoli Hotel og gir dere adgang til en av Danmarks morsomste fornøyelsesparker pluss mye mer.


<h2/>

Tivoli åpner i begynnelsen av februar 2019 – men når stenger Tivoli?

Vintersesongen på Tivoli er i februar 2019 – neste sesong er sommer, som starter i april 2019 og varer til 22. september 2019. Neste "sesong" i rekken er Halloween, som varer fra oktober til november 2019. Julesesongen kan du oppleve fra november 2019 til januar 2020. Alle fire sesonger har sitt eget, magiske særpreg. Mange elsker den tradisjonelle julesesongen, og om sommeren kan du velge mellom mange flotte konserter i forbindelse med Tivolis Fredagsrock og Offspring Festival. Halloween er perfekt for deg som liker skrekk, mystikk og spenning.

<div/>

Attraksjonene

Husker du alle attraksjonene? Har du en favoritt blant dem? Tivoli har mange flere attraksjoner, men her er noen av de mest kjente pluss den nye attraksjonen Fatamorgana: 

 • Det gylne tårn
 • Demonen
 • Vertigo
 • Himmelskipet
 • Monsunen
 • Radiobilene
 • Aquila
 • Ballonghusken
 • Den flygende koffert
 • Dyrekarusellen
 • Fyrtårnet
 • Pandaen
 • Stjernetårnet
 • Ny attraksjon på Tivoli: Fatamorgana (og Minimorgana med radiobiler nederst)

Tivoli har spennende attraksjoner både for små og store, og vi må heller ikke glemme en klassiske klovnen Pierrot, som hilser på og underholder barna. Besøk Tivoli i sommerfrien og gled deg til en uforglemmelig, morsom og magisk dag med hele familien.

<div/>

JUBIII – sommer i Tivoli

Solskinn, latter og sukkerspinn er noen av tingene som mange forbinder med en Tivoli-tur i sommerferien. En dag på barnas premisser, der lek og latter står i sentrum. Ta med barna i Tivoli og få en fantastisk dag i den flotte og hyggelige hagen som garanterer underholdning fra start til slutt. Er barna større, er sommerens Fredagsrock-program helt perfekt. Her er Tivoli-hagen gjenstand for god stemning, glade mennesker og musikalske vidundere. Tivoli-plenen omdannes til en slags festivalstemning der musikken nytes i perfekte omgivelser.
Vi gleder oss til sommer i Tivoli – gjør du?