Pin it

Stella Polaris 2017 i København

Du er invitert til det årlige chill-out-musikkarrangementet Stella Polaris, som går av stabelen 4. August 2018 i Frederiksberg Have. For mange har det blitt en tradisjon å få med seg den helt unike sommerstemningen som hersker nettopp denne dagen. Hagen forvandles da til en festival med vakre toner og positive vibrasjoner. Skal du på Stella Polaris for første gang? Da er det bare å begynne å glede seg …

Hva er Stella Polaris?

For deg som aldri har hørt om Stella Polaris, kan vi fortelle at arrangementet er oppkalt etter Nordstjernen og er et stort utendørs musikkarrangement. Stella Polaris har gratis inngang, og hele dagen spilles det musikk på de ulike scenene som er satt opp i Frederiksberg Have. Det er ikke bare København som får æren av å oppleve Stella Polaris. Aarhus, Sønderborg og Kolding inviterer også til denne store hagefesten. Er du en ekte Stella Polaris-entusiast, rekker du å få med deg alle. Den første Stella Polaris-festivalen gikk av stabelen i Aarhus i 1997. Siden har festivalen vokst seg større i takt med økt interesse. Arrangementet er barnevennlig til tross for at den tiltrekker seg veldig mange mennesker. Det er nemlig de færreste som takker nei til en hyggelig dag med god sommerstemning og flott musikk. Været har mye å si når artistene spiller og man skal ha piknik i hagen.

Skal du delta på Stella Polaris?

Det er mange som velger å kombinere festivalen med en miniferie i København. I begynnelsen av august er været ofte bra, og ingenting kan måle seg med København på en solskinnsdag. Planlegger du et besøk på årets Stella Polaris-arrangement, er det smart å tilbringe én til to netter på et av våre sentralt beliggende hoteller i København: