Vesterbro – et område med friskhet, sjarm og idérikdom.

Utforsk ditt favorittområde og ta inn den egne atmosfæren og stemningen som preger severdighetene i området. Vesterbro grenser til Sydhavnen, Valby, Frederiksberg og København K – områder som alle bidrar til utviklingen av Vesterbro.

Severdigheter på Vesterbro i nærheten av hotellet ditt

Vesterbro er en blanding av ungdommelighet, barnefamilier og et levende kulturliv. Kødbyen, som ligger like ved Halmtorvet, har noen stilige gallerier, lekre restauranter og hippe nattklubber i de gamle slaktehallene. Ved siden av har du Øksnehallen, hvor det ofte arrangeres ulike kulturelle begivenheter. Herfra kan du ta en av de små gatene som går mellom Halmtorvet og Istedgade og ta til venstre fra Istedgade mot Enghave Plads. Hele veien ned Istedgade finner du en rekke butikker hvor du kan velge mellom kjente merker og mer personlig design. I utkanten av Vesterbro ligger en liten by i byen: Humlebyen. En samling av hus fra forhenværende B & W, som ble oppført til arbeiderne tilbake i 1884-95. I nærheten står de gamle Carlsberg-bygningene på grensen til Valby. Spillestedet Vega ligger i nærheten av Enghave Plads – merk for øvrig porten til venstre for inngangen, som fører inn til Basement, som kanskje har et spennende arrangement du ønsker å få med deg. På Vesterbro finner du også Nordens største kino, Imperial, som ofte viser de store actionfilmene. På Vesterbro kan du dessuten se noen av de smalere filmene som du vanskelig finner andre steder – besøk for eksempel kinoen Vester Vov Vov. Like ved Vester Vov Vov finner du Københavns bymuseum, som kan fortelle alt om byens historie. Alt dette og mye mer kan du oppleve på Vesterbro.

Overnatt like ved severdighetene med Arp-Hansen Hotel Group.

Etter en lang dag i byen på jakt etter opplevelser og severdigheter kan du nyte natten på et av Arp-Hansen Hotel Groups nydelige hoteller. Wakeup Copenhagen, Copenhagen Island og Tivoli Hotel ligger alle på Vesterbro, like ved Kalvebod Brygge. Du kan dessuten overnatte på Imperial Hotel eller The Square, som alle tre ligger i området rundt Hovedbanegården og Tivoli. Så hvis Vesterbro er et av dine favorittområder i byen, har du rik anledning til å bestille et hotell som passer til dine behov.