Østerbro – de grønne områdenes bydel

Fælledparken, Østre anlæg og Kastellet er bare noen av Østerbros grønne pustehull. Du kan gå en tur ved Kastellet, en av forsvarets spesielle historiske bygningsverk og et av Nord-Europas best bevarte festningsanlegg. Går du langs vannet på yttersiden av Kastellet, kommer du til Langelinie hvor du finner den lille Havfrue. Det er også her de store kysstoktskipene ligger. Gå en tur i grøntområdene på Østerbro og opplev flere severdigheter langs veien.

Severdigheter på Østerbro

Statens Museum for Kunst ligger på hjørnet ved Østre anlæg, på grensen mellom sentrum og Østerbro. Museet er alltid et besøk verdt, med både en fast utstilling og skiftende utstillinger. Ønsker du å besøke flere museer, ligger Den Hirschsprungske samling rett på den andre siden av Østre anlæg. Østerbro er Københavns fornemme strøk, og det er også her du finner mange av de utenlandske ambassadene. Fælledparken er byens største park, og hvert år arrangeres det her både karneval, Opera i det fri og mye mer. Er du fotballfan, vet du sikkert også at Parken, hvor det danske landslaget spiller sine kamper, ligger i utkanten av Fælledparken. Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade har et vell av shoppingmuligheter å by på. Avslutt aftenen med en teaterforestilling på Østre Gasværk og spis på en av de eksklusive restaurantene i strøket.

Overnatt like ved severdighetene med Arp-Hansen Hotel Group

Arp-Hansen Hotel Group tilbyr gode overnattingsmuligheter etter en lang dag i byen med opplevelser og severdigheter. I nærheden av Østerbro kan du velge mellom Phoenix Copenhagen Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand.