Bo i pene og fredelige omgivelser nær København

På Gentofte Hotel kan du eller dere bo i pene bygninger i et rolig strøk. Hotellet ligger cirka åtte kilometer nord for København, og det er gode buss- og togforbindelser inn til sentrum. Til tross for at det er mindre enn ti kilometer til bykjernen i København, ligger Gentofte i et pent grøntområde nær skog og strand.

Den fine dyrehagen og fornøyelsesparken Bakken ligger bare ti minutters kjøring fra hotellet og er et naturlig sted å besøke. Gå en tur i den fine, gamle dyrehagen og avslutt med et besøk på Bakken – verdens eldste fornøyelsespark, som holder åpent hele sommersesongen.

Ta en tur på Bakken

Bakken er verdens eldste forlystelsespark, og vil uten tvil falle i god smak både blant barn og voksne. Bakken har mer enn 30 attraksjoner, og har noe for enhver smak – både for våghalsene og de mindre barna. Bakken har dessuten en rekke spill, spillehaller og restauranter.

Bakken ligger i den vakre skogen, dyrehagen i Klampenborg, og er man heldig, kan man se hjort. Dyrehagen er et yndet utfluktssted for mange københavnere, da den kan tilby masse frisk luft og flotte gamle trær.

I dyrehagen finner du også Peter Lieps Hus – en kjent restaurant oppkalt etter dyrehagens første skarpskytter. Om høsten er Peter Lieps kakao særlig populær og litt av en publikumsmagnet.

Bo på det pene Gentofte Hotel

Gentofte Hotel ligger i pene bygninger som ble totalrenovert i 2008 og fremstår utrolig moderne og innbydende. Hotellet har 98 rom, alle med lys og lekker innredning. 

Hvis du velger å bo på Gentofte Hotel, får du det beste fra to verdener – fredelige omgivelser med skog og strand og kort avstand til Københavns pulserende sentrum.

Bestill rom på Gentofte Hotel i dag, og nyt en herlig ferie nord for København.