Er du ute etter et bra hotell med frokost?

Da trenger du ikke å lete mer, for Arp-Hansen Hotel Groups 10 gode hoteller, som alle ligger i sentrum av København, tilbyr deilig frokost i forbindelse med overnatting.

Les mer om de gode Bed & Breakfast-tilbudene på denne siden.

Dra på weekendtur til København

København egner seg perfekt for en langweekend – byen er en av Europas minste hovedsteder, men har masse opplevelser å tilby!

Gled deg over byens vakre arkitektur, drikk kaffe på en av byens mange hyggelige kafeer, gå på shopping i sidegatene til Strøget eller besøk et av byens museer – for eksempel Statens Museum for Kunst eller Nationalmuseet.

Det finnes en rekke muligheter, og for å få maksimalt ut av et weekendopphold i København, er det viktig å ha en god base.

Arp-Hansens hoteller ligger alle i sentrum av København, bortsett fra Gentofte Hotel, som ligger rundt ti kilometer nord for København, i vakre og grønne omgivelser. Alle Arp-Hansens hoteller tilbyr frokost, slik at du får en god start på dagen i København.

Les mer om Arp-Hansens Bed & Breakfast-tilbud

Alle Arp-Hansens hoteller tilbyr en Bed & Breakfast-pakke, hvor du får overnatting og frokost. Det gir god anledning til ekstra kos hvis du for eksempel er på weekendopphold med kjæresten eller ektefellen.

Bestill online raskt og greit på denne siden, og nyt en ferie med ekstra oppvartning på et av våre gode hoteller.