Det trenger ikke være dyrt å feriere i København

Reiser du til København på et trangt budsjett? Du trenger ikke bo på et vandrerhjem for å få budsjettet til å strekke til.

På Wakeup Copenhagen, Arp-Hansens nye lavprishotell, kan du overnatte midt i København til en like lav pris som på et vandrerhjem.

Bestill rom i dag, og gled deg til å oppleve vakre København.

Bo moderne og sentralt

Arp-Hansens lavprishotell Wakeup Copenhagen ligger sentralt i København, bare få minutters gange fra rådhusplassen og Strøget.

Wakeup Copenhagen er et nytt og lekkert hotell tegnet av den anerkjente arkitekten Kim Utzon. Hotellet er holdt i stram skandinavisk stil med fokus på rene linjer og moderne design.

Wakeup Copenhagen er et tostjerners hotell, og prisen på rommene er deretter. Likevel har hotellet et høyt komfortnivå som kan måle seg med flere av Københavns tre- og firestjerners hoteller. Alle rommene er utstyrt med flatskjerm, WiFi, 160 cm bred dobbeltseng og lekkert bad i moderne stil.

Dropp vandrerhjemmet og bo med utsikt over København

Dropp de nedslitte vandrerhjemmene og bo heller på Wakeup Copenhagen, Arp-Hansens lekre lavprishotell. Du bor i et flott rom på 12 kvadratmeter med trendy bad, gratis trådløst Internett, dobbeltseng og flatskjerm med mange TV-kanaler.

Du bor med andre ord på et hotell med høy komfort, til en pris som kan konkurrere med prisen på et vandrerhjem. Bestill rom i en av de øverste etasjene, så får du en flott utsikt over København med på kjøpet!