Bo på eksklusivt luksushotell i København

Arp-Hansen har noen av Københavns lekreste og mest luksuriøse hotellrom. Enten du reiser alene, med kolleger, familie eller i forbindelse med en helt spesiell anledning som for eksempel bryllup, kan vi tilby eksklusiv overnatting på luksushotell.

Se vårt utvalg av luksuriøse hoteller og bestill rom i dag.

Få en fantastisk opplevelse på luksushotell i København

Arp-Hansen eier flere flotte firestjerners hoteller som gjør din hotellopplevelse til noe helt spesielt. Felles for disse hotellene er at vi her kan tilby en enestående service og svært luksuriøse rom.

Flere av våre luksushoteller har også én eller flere flotte restauranter, hvor gjestene kan spise en god frokost, lunsj eller middag.

Vi kan dessuten tilby eksklusive konferansefasiliteter og gode tilbud til gunstige priser.

Kontakt oss for å høre nærmere!

Når bare det beste er godt nok

Er du ute etter en helt spesiell opplevelse, har Arp-Hansen den rette løsningen. Arp-Hansen eier et av Københavns fineste og mest luksuriøse hoteller – det firestjerners deluxe-hotellet Hotel Phoenix. Hotel Phoenix ligger i Københavns mest eksklusive strøk. Hotellet holder til i en historisk bygning, og Kongens Nytorv og Amalienborg ligger bare få minutters gange unna. Hotellet har 213 flotte, lyse rom med elegant innredning i klassisk Ludvig XVI-stil. Størrelsen på rommene varierer fra et standardrom til en suite, som tilbyr maksimal luksus. Hotellets tre suiter ligger alle i hjørnene av bygningen, slik at det kommer lys inn fra to sider. Suitene har både soverom og stue, og er overdådig innredet med blant annet boblebad.