Billig overnatting i København

Skal du ha én eller flere overnattinger i København på et lite budsjett? Det er absolutt mulig å bo på et moderne, trendy og sentralt beliggende hotell, som kombinerer komfort med gunstige priser.

Vårt lavprishotell Wakeup Copenhagen oppfyller disse kriteriene og er et godt alternativ enten du reiser alene, med ledsager eller barn. Wakeup Copenhagen tilbyr billig overnatting i København uten at det går på bekostning av verken kvalitet eller beliggenhet.

Bo billig midt i byen

København har masse opplevelser å tilby som man ikke bør gå glipp av selv om man reiser på et trangt budsjett. Nå er det mulig å bo like ved alle severdighetene midt i den pulserende hovedstaden uten at budsjettet sprekker.

Wakeup Copenhagen ligger på Vesterbro, nær sentrum av København, men samtidig tilbaketrukket fra bykjernens støy og trafikk. Wakeup Copenhagen er et veldig godt alternativ for en billig overnatting i København.

Velg vårt moderne lavprishotell

Hvorfor bo langt utenfor bykjernen eller på et hotell eller vandrerhjem som ikke tilbyr all verdens standard?

Wakeup Copenhagen er et nytt tostjerners lavprishotell som lett kan måle seg med mange av Københavns tre- og firestjerners hoteller med hensyn til komfort. Hotellet er bygget i stram skandinavisk design signert Kim Utzon og ligger i gangavstand til blant annet Tivoli, rådhusplassen og Strøget.

Alt interiør er nytt, og alle rom har trådløst Internett, flatskjerm og lekkert bad. Hotellet har dessuten en av byens beste utsikter. Bestill rom i en av de øverste etasjene og nyt den flotte utsikten over København.