Hotell ved Nyhavn

Når du reiser til København, er det viktig å finne et godt hotell med en god beliggenhet. For hvorfor bo i utkanten av byen når du heller kan bo midt i Københavns hjerte?

Nyhavn er et av Københavns mest sjarmerende strøk, og bor du på Arp-Hansen Hotel Groups stemningsfulle hotell 71 Nyhavn Hotel, får du maksimalt ut av ferien og får mulighet til å oppleve det historiske København fra sin beste side.

Se København fra vannet

København er en havneby, og det er derfor naturlig å se byen fra vannet så sant været tillater det. Ta en kanalrundfart og opplev vakre København fra vannsiden. Båtene går fra Nyhavn og seiler rundt i kanalene forbi noen av byens mest kjente severdigheter som for eksempel Operaen, Den lille Havfrue og Den Sorte Diamant.

Du kan også ta en av Movias vannbusser: Det koster det samme som en vanlig bussbillett, og vannbussene stopper rundt omkring i København og på Amager, slik at du kan gå på og av som det passer deg.

Bo på et stemningsfullt hotell med fantastisk beliggenhet

Nyhavn har i mange år vært et av Københavns knutepunkter. Før i tiden var havnen full av pakkhus, hvor varene som ble skipet inn fra eksotiske land, ble oppbevart.

Te, krydder og mye annet ble importert fra India og Asia og frakter hjem til Danmark med store skip. Når skipene ankom Nyhavn i København, ble de tømt for sin dyrebare last før de igjen la ut på nye handelsreiser. Varene ble oppbevart i store pakkhus langs kaien, og noen av pakkhusene er fortsatt bevart for å holde Nyhavns historiske betydning i hevd.

71 Nyhavn Hotel gir en unik mulighet til å oppleve nettopp et av disse historiske pakkhusene. Hotellet ligger i to gamle pakkhus som er blitt omhyggelig restaurert med tanke å bevare stemningen. Hotellet har blant annet beholdt de originale, gamle bjelkene av pommersk furu. Kjenn historiens vingesus på 71 Nyhavn Hotel, som samtidig har en av Københavns beste og mest sentrale beliggenheter.