Skal du på miniferie i København?

København er en ypperlig by for en miniferie med kjæresten, familien eller venner. Overnatt på et av Arp-Hansens hoteller i sentrum av København og opplev den herlige atmosfæren på få dager.

Byen har mange pene og hyggelige områder hvor du kan gå på oppdagelsesferd. Gå en tur i en av de mange vakre parkene, ta en kanalrundfart og se byen fra vannsiden, spis lunsj i Nyhavn, gå på shopping i de små gatene mellom Kongens Nytorv og Kultorvet og ta en tur i Operaen om kvelden, for å nevne noen få av de tingene du kan gjøre på en miniferie i København

Årstider og begivenheter i København

København har mange begivenheter og arrangementer å tilby i løpet av året. Så uansett når du velger å ta en miniferie i København, er det alltid noe nytt å oppleve.

Kos deg i de vakre parkene i snøvær og kjøp de dyreste merkene på salg i januar, se siste mote på Københavns moteuker i februar og august, se våren springe ut i full blomst i mai mens du løper maraton, lytt til sommerens jazzfestival i hele byen. '

I august er det mange ulike arrangementer som foregår: Gatefester i byens små kvarterer, Gay Parade-fester i hele byen, Fair Trade-festival i Fælledparken med gratiskonserter og Copenhagen Cooking.

Ta dessuten med familien til Halloween-feiring i høstferien og delta i den populære internasjonale dokumentarfilmfestivalen Cph:Dox i november.

København er ikke større enn at den er oversiktlig, og uansett hvilket av Arp-Hansens hoteller du velger å bo på, er det enkelt å komme seg rundt i byen.

Arp-Hansen tilbyr sentral overnatting.

Du kan velge å bo nær rådhusplassen og Tivoli, like ved Nyhavn og Amalienborg eller i nærheten av Vesterbro, Islands brygge og Christianshavn.

Ønsker du å oppleve den nordlige delen av København og bo litt utenfor byen, kan du bestille rom på Gentofte Hotel.

København har gode transportmuligheter, så du kommer deg raskt rundt med metro og buss. Skal du litt lengre utenfor byen, går s-toget i alle retninger fra Nørreport stasjon.

Ønsker du å oppleve byen uavhengig av offentlige transportmidler, kan du leie sykkel og farte raskt og greit rundt i byen på egen hånd.

Se vårt utvalg av hoteller i København, som dekker dine behov uansett hvordan du planlegger din miniferie i København.