Miniferie med venner i København

Dra på miniferie med vennene dine til København og overnatt i sentrum med Arp-Hansen Hotel Group. Sov som en drøm og opplev en by full av tilbud og skjønnhet.

I byens små, koselige og hemmelige kroker kan du finne lekre gourmetrestauranter, kinoer og overnattingsmuligheter av høy kvalitet.

Årets gang i Danmarks hovedstad

København har spennende kunstutstillinger og kulturarrangementer å tilby hele året, som kan gjøre miniferien for deg og vennene dine fullkommen og gi dere inspirasjon og ny energi.

De ulike strøkene i byen presenterer hver måned gode og spesielle spillesteder, shoppingmuligheter, koselige kafeer og avslappende parker, som alle har en egen duft og atmosfære.

Nattelivet i København har alt fra eksklusive cocktailbarer som Karel Van Mander i de historiske lokalene i Lille Kongensgade til festlige morgenvertshus som Café Guldregn i Oehlenschlægergade på Vesterbro.

Bestill en miniferie med venner gjennom Arp-hansen Hotel Group

Med Arp-Hansen Hotel Group kan du overnatte på et deilig hotell med topp kvalitet i hjertet av København. Du kan velge å bo på et hotell i det historiske området nær Nyhavn og Amalienborg eller på et av hotellene på Vesterbro, som også ligger svært sentralt til med masse gode spisesteder og fasjonable forretninger.