Miniferie i København

Opplev Danmarks spennende hovedstad København i fullt flor! København egner seg godt for en romantisk miniferie eller en miniferie for hele familien. Byen har en rekke spennende severdigheter og opplevelser å by på, og er passe stor og oversiktlig, slik at man rekker over mye i løpet av en weekend.

København er vakker om sommeren, men også ved juletider er det masse å oppleve her. Om sommeren er det masse utendørsaktiviteter og kulturelle opplevelser som for eksempel jazz- og havnefestival. Ved juletider er byen pent pyntet med lys, og rundt omkring i byen finner du flere skøytebaner.

Miniferie med barn

København har masse opplevelser å tilby for både barn og voksne. Tilbringer dere en weekendferie i København med barn, kan dere for eksempel besøke Tivoli – Københavns store fornøyelsespark med attraksjoner for store og små.

Danmarks akvarium, Planetariet eller Eksperimentarium i Hellerup er også gode eksempler på morsomme opplevelser for liten og stor.

Romantisk miniferie

København er en vakker og dynamisk by full av arkitektur, kafeer, museer og en spesiell stemning som er en blanding av det travle storbylivet og atmosfæren fra det gamle København.

Byen oppleves best til fots, og særlig området rundt Nyhavn og Frederiksstaden er romantisk. Bo på et av våre romantiske og sentralt beliggende hoteller og få maksimalt ut av byen.

Ta en kopp kaffe på en av byens mange hyggelige kafeer, gå tur ved vollene eller ta turen til Dyrehaven nord for København. København er det perfekte stedet for en romantisk miniferie!