Musikalsk miniferie i København

Hvert år blir det arrangert utallige musikkbegivenheter, festivaler og konserter i København innenfor stort sett alle musikksjangrer. Så uansett når du måtte ha behov for å hente inspirasjon og oppleve en god konsert, egner København seg perfekt for en musikalsk miniferie.

Opplev blant annet jazzfestivalen, som foregår i hele byen både innendørs og utendørs på begynnelsen av sommeren, opera i det fri en vakker sensommerkveld, elektroniske musikkfestival Strøm eller Womex, verdensmusikkfestivalen, som går av stabelen i slutten av oktober og fyller hver lille avkrok i sentrum med musikk.

Alle disse og mange flere musikkarrangementer skaper stemning i byen og fyller deg med lyd, rytme og livsglede.

Spillesteder i Hovedstaden

I tillegg til de mange fantastiske musikkarrangementene har byen utallige spillesteder for store og små. Noen av de største og mest kjente er Vega, Loppen, Jazzhouse, som hovedsakelig fokusere på sjangrer innenfor jazz og rock.

Foretrekker du klassisk musikk, er DRs Koncerthus og Operaen fremragende konsertsteder. Begge er for øvrig blant Københavns stolte arkitektoniske perler – særlig interiøret er verdt å merke seg.

Det finnes dessuten mange mindre konsertsteder, som du kan lese mer om på nettstedet om København. La deg inspirere og gå på oppdagelsesferd i Københavns musikkliv, og spis et bedre måltid på en av byens nydelige restauranter mens du tar en pause.

Hvil ørene og unn deg selv en ordentlig overnatting

Med Arp-Hansen Hotel Groups utvalg av hoteller kan du overnatte i nærheten av de fleste spillestedene og like ved de musikalske begivenhetene.