Kulturnatten i København

15. mars 2019 er det tid for årets kulturnatt i København!

15. mars 2019 er innledningen på skolenes høstferie, og samtidig går startskuddet for den største årlige éndagsbegivenheten i København. Kulturnatten er en kveld full av festligheter, og arrangementet har i snart 20 år vært en av Københavns mest populære og best besøkte kulturbegivenheter.

<div/>

Bli med på byfest på den årlige Kulturnatten i København

Byen er pakket med spennende arrangementer, god stemning og summende byliv når dørene åpnes til mer enn 250 teatre, museer, kirker, parker og plasser, biblioteker og departementer. Hvert år kan du glede deg til morsomme, annerledes og flotte arrangementer, som til sammen viser hvordan København evner å favne bredt når kulturlivets sider får lov til å skinne gjennom på Kulturnatten.

Kulturnatten i København er en stor begivenhet for mange barnefamilier, som bruker kvelden til å feire starten på høstferien. Byens skjønne kulturliv smelter sammen og forenes i inspirasjon og glede som vi alle kan nyte godt av. Få opplevelser utover det vanlige, og vær med når årets Kulturnatt i København går av stabelen.

 

Hvor i København kan jeg oppleve Kulturnatten?

Kort sagt er det Kulturnatt i hele København. Helt fra Indre By til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn. Arrangementet er for både barn og voksne, og med et Kulturpass kan du på Kulturnatten reise fritt med Metro, buss og tog. Kulturpass til barn under 12 er gratis.

Det gode ved København er at du også kan sykle fra sted til sted og på den måten rekke å oppleve en masse forskjellige kulturarrangementer før kvelden er omme. Planlegger du kvelden din hjemmefra, har du gode sjanser for å få skreddersydde opplevelser til den helt store gullmedalje.

Program for Kulturnatt i København

Programmet for Kulturnatten i København kan tradisjonen tro kjøpes i en trykt utgave, slik at du kan ha den med deg og holde øye med hvilke arrangementer som er i gang time for time. Programmet for 2015 bød på et hav av forskjellige muligheter, f.eks. kanalrundtur, Kids News, kreative verksteder, reiseforedrag, grønlandsk korsang, utstillinger, omvisninger, trommesang, sanseverksted, trollmannsskole, lysmesse, konserter og midnattsgudstjeneste, og så kunne du få ansiktet ditt på en filmplakat – blant mye annet.

Følg med på Kulturnattens egen hjemmeside når de er helt klare med årets program.

Bestill en overnatting på et av våre hoteller i København i forbindelse med Kulturnatten, og slipp hjemreisen etterpå.