Få store kulturopplevelser i København

Danmarks hovedstad København garanterer en rekke tilbud når det gjelder kultur – helt fra de største oppsetningene på Det Kongelige Teater eller i Operaen til intimkonserter på byens mange små, koselige spillesteder.

Ta en tur til København og føl den dynamiske stemningen i storbyen med de mange tilbud. Arp-Hansen Hotel Group har 10 flotte hoteller beliggende i sentrum av København, slik at du kan bo nær alt. Vi har flere spesialtilbud som gjør ferien enda morsommere.

Hotelltilbud med Tivoli-pakke

En tur i Tivoli er en morsom opplevelse for hele familien, og med vårt spesielle Tivolitilbud er det blitt enda enklere og billigere å invitere familien på Tivolitur til København.

Enten du foretrekker suset i Det Gyldne Tårn, den eventyrlige Flyvende Kuffert eller bare vil ha en hyggelig dag med familien, gir Tivoli-pakken deg en herlig opplevelse i Danmarks beste fornøyelsespark.

Etterpå venter et nydelig rom på en av Københavns beste adresser, og frokost er også inkludert.

Med en Tivoli-pakke får du overnatting i dobbeltrom på et av våre flotte hoteller, inngangsbillett til Tivoli (så du slipper køen) og deilig frokostbuffet.

Vi kan også tilby en Tivoli-pakke som omfatter et turpass, som gir adgang til alle karusellene. Kontakt oss for mer informasjon om våre gode tilbud eller bestill direkte online på denne siden.