Bo på et av våre gode trestjerners hoteller i København.

Skal du til København?
Arp-Hansen har flere gode trestjerners hoteller sentralt i København, hvor du får god service til en god pris – så har du en fin base når du skal oppleve den vakre hovedstaden København. Les mer om våre trestjerners hoteller på denne siden.

God pris og god beliggenhet

Arp-Hansen har tre gode trestjerners hoteller, hvor to av dem ligger i det indre København og det siste litt nord for København, i Gentofte, i rolige og grønne omgivelser. Copenhagen Strand ligger i det flotte og eksklusive området rundt Kongens Nytorv – et av Københavns knutepunkter med klassiske severdigheter som Nyhavn, Det Kongelige Teater og Strøget innenfor en gangavstand på noen få minutter.
Gentofte Hotel ligger i vakre bygninger cirka åtte kilometer nord for København. Her befinner du deg nær både skog og strand, og det er gode tog- og bussforbindelser inn til København sentrum.

Møte- og konferansefasiliteter

Vi kan tilby møte- og konferansefasiliteter på de fleste av våre hoteller, og det gjelder også våre trestjerners hoteller. Copenhagen Strand har også et lite møtelokale med plass til 8-10 personer. Innredningen her har et mer maritimt preg i stil med resten av hotellet. Gentofte Hotel har møtefasiliteter med kapasitet til opptil 100 personer. De mange møtelokalene gir en rekke muligheter med hensyn til bordoppsett og bruk av grupperom. Lokalene er nettopp restaurert og fremstår meget moderne.