Trendy tostjerners hotell med høy komfort

Selv om du reiser til København på et trangt budsjett, skal det likevel være mulig å bo lekkert og sentralt. Det mener i alle fall Arp-Hansen, og vi har derfor bygget lavprishotellet Wakeup Copenhagen, som kombinerer trendy design og høy komfort med god beliggenhet og en rimelig pris. Wakeup Copenhagen er et tostjerners hotell, men komforten på rommene kan måle seg med noen av Københavns tre- og firestjerners hoteller. Hotellet er bygget i stram skandinavisk design signert den anerkjente arkitekten Kim Utzon, og alle rommene har air condition, flatskjerm-TV, trådløst Internett, lekkert bad og 160 cm bred dobbeltseng.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet.

Hvorfor bo i utkanten av København når du kan bo midt i sentrum og likevel holde budsjettet? Wakeup Copenhagen kombinerer lave priser med en fantastisk beliggenhet midt i København sentrum, bare få minutters gange fra rådhusplassen, Strøget, Tivoli og mange andre av byens severdigheter. Vil du kjenne på ekte københavnsk storbystemning, må du bo midt i byen, hvor tempoet er høyt og det er masse å oppleve. Beliggenhet er derfor et nøkkelord når det gjelder gode hotellopplevelser, og Wakeup Copenhagen kan tilby en fantastisk beliggenhet midt i byen. Wakeup Copenhagen ligger på det trendy Vesterbro, hvor du finner et bredt utvalg av kafeer, restauranter, designbutikker og gallerier. Det tar deg bare noen få minutter til Københavns pulserende sentrum, som naturligvis også har en rekke butikker, kafeer og spennende severdigheter å by på.

Bo på det moderne tostjerners Wakeup Copenhagen

Wakeup Copenhagen er et naturlig valg hvis du vil oppleve København på et mindre budsjett. Her bor du midt i byen på et avslappende og trendy hotell uten at det går på bekostning av komforten. Enten du reiser alene, med familie eller i en større gruppe, har Wakeup Copenhagen en løsning som passer. Bestill rom online i dag eller kontakt oss for nærmere informasjon.