Romantisk weekendopphold i København

København er en vakker og romantisk by som egner seg ypperlig som reisemål for en romantisk weekend. Enten dere er nyforelsket eller har vært sammen lenge, er en romantisk weekend en glimrende anledning til å nyte hverandres selskap uten hverdagens forpliktelser og oppgaver.

Flere av våre hoteller tilbyr ”parterapi”, hvor dere får spesialoppvartning under oppholdet. Finn en weekend som passer og bestill et romantisk weekendopphold i dag!

Besøk et av våre romantiske hoteller

Flere av hotellene våre er ekstra romantiske både med hensyn til beliggenhet og atmosfære. Bo i hjertet av Gamle København og nyt de vakre og romantiske omgivelsene.

Flere av våre hoteller ligger i området rundt Kongens Nytorv med Nyhavn og Det Kongelige Teater som naboer. Dette er et stemningsfullt og fredelig strøk, men samtidig en del av Københavns pulserende storbyliv.

Hotel Phoenix, Copenhagen Strand og 71 Nyhavn Hotel ligger i dette strøket, og alle er tre- eller firestjerners hoteller med topp komfort.

Nyt et weekendopphold i København og nyt hverandre på en helt ny måte.

Romantiske opplevelser

Bo på et av våre romantiske og hyggelige hoteller, så har dere en ordentlig base når dere skal ut å oppleve København. Uansett hvilken årstid dere velger å besøke byen, finnes det en rekke muligheter for romantiske opplevelser.

Vår og sommer er helt spesielt i København – folk trekker ut på fortauskafeene og i alle parkene, og grøntområdene i byen står i fullt flor. Gå tur langs de gamle vollene, ta en romantisk tur i Tivoli eller ta med en deilig piknikkurv og nyt en solskinnsdag på Kastellet – Københavns gamle festningsverk, som i dag er en vakker grønn oase.

Drar dere til København om høsten eller vinteren, er det likevel mange muligheter for romantiske opplevelser – ta S-toget litt nord for byen og gå tur i den fine dyrehagen når bakken er dekket av gule og røde blader. Eller drikk varm kakao på en av byens koselige kafeer før dere gir dere en av byens skøytebaner i vold.

Når dere er ferdige med å utforske byen, kan dere dra tilbake til romantiske omgivelser på et av våre hoteller. Bestill deres romantiske weekendopphold direkte online i dag!