Forskjellige hoteller, forskjellige stilarter

Skal du reise til København og har lyst til å bo godt og sentralt?

Arp-Hansen har 11 hoteller beliggende sentralt i København og et enkelt hotell litt nord for København i et rolig område.

Hotellene spenner fra tostjerners til firestjerners og er bygget og innredet i forskjellige stiler. Velg selv om du vil bo trendy og moderne eller i klassisk, tradisjonell stil – du finner garantert et hotell som passer for deg.

Se stilguiden for de ulike hotellene våre nedenfor.

Moderne og trendy hoteller

Liker du moderne skandinavisk design og stramme linjer, er våre hoteller Imperial, The Square, Copenhagen Island og Wakeup Copenhagen midt i blinken for deg. Alle ligger midt i bykjernen eller få minutters gange fra sentrum, og alle har en trendy design.

Enten du reiser privat eller i jobbsammenheng, reiser alene, med partner eller barn, er disse hotellene en moderne og trendy opplevelse. Imperial Hotel, The Square og Copenhagen Island er alle firestjerners hoteller med alt hva det innebærer.

Wakeup Copenhagen er vårt nye tostjerners lavprishotell, med god basisservice og flotte moderne rom.

Det er dessuten mulig å arrangere konferanse i våre moderne og trendy omgivelser. Kontakt Arp-Hansen og hør nærmere om mulighetene.

Hoteller i tradisjonell stil

Foretrekker du heller å bo på et mer tradisjonelt og klassisk innredet hotell?

Arp-Hansens hoteller Phoenix Copenhagen, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel og 71 Nyhavn Hotel er alle innredet i flott, tradisjonell stil.

Copenhagen Strand og Gentofte Hotel er flotte trestjerners hoteller med god service og funksjonelle rom i klassisk stil.

Phoenix Copenhagen er et av våre mest luksuriøse hoteller, firestjerners deluxe, og innredet i en stil inspirert av Versailles på Ludvig XVIs tid.

71 Nyhavn Hotel ligger i et av Nyhavns opprinnelige pakkhus og er holdt i en pen, klassisk stil som passer til bygningen. Hotellet har dessuten flott utsikt over havnen.

Det er naturligvis også mulig å arrangere møter og mindre konferanser i flotte, klassiske omgivelser på disse hotellene.