Pin it

Bed and breakfast i København

Skal du på ferie til København og er ute etter et koselig hotell med frokost, har Arp-Hansen løsningen. Bo på et av våre flotte hoteller og spis frokost på en av våre hyggelige restauranter.

Pakketilbudet heter ”Bed & Breakfast” og inkluderer overnatting og deilig frokost. Etterpå er du klar til å innta vakre København!

Romantisk bed and breakfast i København

Overrask kjæresten eller ektefellen med et romantisk bed and breakfast -opphold i København, slik at dere kan nyte hverandre og den vakre storbyen.

Sjekk inn på et av våre flotte hoteller og få en ekstra romantisk og luksuriøs opplevelse. Frokostbuffet er inkludert i prisen . Alt dere trenger å gjøre, er å sette dere til rette og nyte oppholdet, så sørger vi for oppvartningen.

En dag i København

Arp-Hansen har også løsningen hvis du bare er i København én kveld eller én dag.

Gå for eksempel på konsert i Parken, gå i Operaen, Tivoli, Det Kongelige Teater eller besøk en annen av hovedstadens store attraksjoner, og overnatt på et av våre hoteller. Vi serverer en deilig frokostbuffet i en av våre flotte restauranter – du kan bare sette deg til rette og nyte det.

Med vårt Bed &Breakfast-tilbud får du en god og behagelig opplevelse i København, både hvis du reiser alene, med familie eller kolleger. Og tilbud gjelder naturligvis også hvis du bor på hotellet mer enn én natt.