Miniferie med familien i København

København er et sikkert reisemål når du ønsker et lite avbrekk i hverdagen og vil ta med hele familien på en familievennlig miniferie.

Byen er vant til barnefamilier og dermed også vennlig innstilt til så vel barnevogner som såkalte Christiania-sykler, som gjør det mulig å dra på sightseeing rundt i hele byen.

København har mange fine lekeplasser som tilbyr utfordringer for hele familien, blant annet Blegdamsremisen, lekeplassene i H.C. Ørstedsparken og Naturcenter Vestamager.

Dere kan også ta en liten pause på en hyggelig kafé og ta en kopp latte eller kakao i en av de mange vakre parkene for å gjøre en perfekt miniferie for hele familien komplett.

København har også mange tilbud til større barn

Er barna for store for barnevogner og lekeplasser, finnes det fortsatt mange muligheter. Gå for eksempel på Zoologisk museum, hvor barna blant annet kan urtiden med den store mammuten eller se skjelettet av en hval.

Er barna mer nysgjerrige, finnes det et utall av muligheter til å utforske vår forunderlige verden på Eksperimentariet . Få flere ideer til ting å gjøre i København under severdigheter.

Overnatting som passer for hele familien

Overnatt på et av Arp-Hansen Hotel Groups mange hoteller.

Når alle sanser er stimulert etter dagens begivenheter, er det viktig å ha en god base og et bra sted å overnatte.

På våre mange hoteller tilbyr Arp-Hansen overnatting som passer nøyaktig til dine behov, så du er sikret en fin miniferie for hele familien i København.