Farsdagen skal feires

Lurer du på hva du skal gi din far i farsdagsgave? Her har vi en veldig god gaveidé til ham som kun har fortjent det beste på farsdagen. Hjemmelagde gaver er hyggelige og personlige, og kjøpegaver er ofte morsomme eller praktiske. Gi en opplevelse i farsdagsgave og nyt tiden sammen med hele familien på et av våre flotte hoteller i København. Opplevelsesgaver til ham som har alt, kan være en fin overraskelse på farsdagen.

Når er farsdagen? Det er 5. juni, som også er grunnlovsdagen.

Gaveideer til ham

Er din far kjøtteter med stor K? Da vil han høyst sannsynlig like å få sette tennene i en stor og saftig biff på Mash Penthouse, Tivoli Hotel:

 

Stemningen er alltid god, og utsikten er virkelig noe å skryte av. Gi din far en overnatting på Tivoli Hotel og bestill bord i restauranten i 12. etasje – så vil knapt et øye være tørt.

Verdens beste far

Som nevnt er ingen like, og derfor har vi et stort utvalg av hoteller å velge mellom når du skal finne en fin gave til din far. Velg mellom: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial HotelThe Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand og Gentofte Hotel. Se alle hotellfasadene i galleriet nedenfor og bestill på denne siden hvis du allerede vet hvilket hotell din far vil komme til å like.