Ta ferie i København på et av våre familievennlige hoteller

København er en spennende by og velegnet som reisemål for barnefamilier. Her er masse å oppleve for både barn og voksne, og størrelsen på byen gjør det enkelt å finne frem overalt.

På Arp-Hansens 10 hoteller i København gjør vi vårt beste for å tilfredsstille barnefamilier. Ofte er det mulig å få to rom ved siden av hverandre, hvis barna er store nok til å bo på eget rom. Les mer om våre familievennlige hoteller på denne siden.

Få kvalitetstid med familien – dra på ferie til København

Trenger dere å komme litt vekk fra hverdagen og ha kvalitetstid sammen som familie, er København det perfekte reisemål. I København er det masse å finne på, og enten barna små eller tenåringer, kan dere få noen fantastiske opplevelser sammen i Danmarks vakre hovedstad.

Ta for eksempel med barna i Tivoli, Zoologisk Have, Den Blå Planet eller det spennende interaktive museet Eksperimentarium. Ta med tenåringene på shopping på Strøget og se de nyeste filmene på en av Københavns store kinoer.

Arp-Hansens familievennlige hoteller ligger sentralt i København, i gangavstand til mange av byens spennende severdigheter og med gode transportmuligheter til attraksjonene som ligger litt utenfor byen.

Les mer om Arp-Hansens familietilbud

Alle Arp-Hansens familievennlige hoteller kan tilby en spesiell familiepakke, som inkluderer overnatting for opptil fire personer (to voksne og to barn) i dobbeltrom og deilig frokost på hotellet.

Har dere tenåringsbarn som er store nok til å bo på eget rom, kan dere bestille et ekstra rom med frokost til spesialpris. I flere tilfeller er det dessuten mulig å bestille to rom med "connecting doors" – det vil si to rom som er forbundet med hverandre.

Les mer om priser og tilbud på de enkelte hotellenes nettsteder.