Har dere lyst til å oppleve København på en helt spesiell måte?

Gi familien en helt spesiell opplevelse ved å bo på vårt familiehotell Tivoli Hotel, Københavns første temahotell.

Tivoli Hotel har både rom som er lettere temabasert og 20 temarom sterkt inspirert av elementer fra Københavns kjente fornøyelsespark, Tivoli. Disse rommene gir en helt spesiell Tivoli-følelse fra det øyeblikk man kommer inn, og er naturligvis veldig populært blant barna.

Fasiliteter

Tivoli Hotel kan tilby en rekke aktiviteter for hele familien. Vi har blant annet innendørs svømmebasseng, treningssenter og Skybar i 12. etasje.

Utenfor hotellet har vi et stort grøntområde som går under navnet Columbines Have, med gressplener og vakre blomster, hvor man kan ta en velfortjent hvil.

Det er gratis trådløst Internett på hele hotellet, og alle rommene har TV med barnekanal samt en egen Tivoli-kanal med informasjon om og tilbud fra Tivoli.

Opplev Tivoli og resten av København

Tivoli Hotel er et ypperlig utgangspunkt for en familieferie i København. Tivoli Hotel er et familiehotell som gjør hotellopplevelsen til noe helt for seg selv. 

Tivoli har åpent i hele sommerhalvåret, til Halloween (skolenes høstferie) og jul. I tillegg til en rekke fornøyelser kan Tivoli også tilby Fredagsrock og konserter i Glassalen.