Ta med hele familien til København og bo på et av våre familiehoteller.

København er en spennende storby med masse aktiviteter for hele familien. Velg å bo på et av våre 10 hoteller, som ligger midt i København og som både er familievennlige og har høy komfort.

Bestill rom i dag, så er dere sikret en god base når dere kommer til København!

Gi hele familien en opplevelse i København

København har masse opplevelser å by på for hele familien. Gå for eksempel i Zoologisk Have, Tivoli eller dra litt nord for København til Eksperimentarium i Hellerup.

Ta eventuelt tenåringene med på shoppingtur i indre by, hvor det er masse muligheter for å finne lekre klær. Arp-Hansens hoteller ligger perfekt til i det indre København, med alle byens aktiviteter innen rekkevidde.

Sett familien i sentrum

Arp-Hansen setter familien i sentrum på våre familievennlige hoteller, som alle ligger midt i København, 5 minutters gange fra rådhusplassen eller Kongens Nytorv.

Velg om dere vil bo på et koselig, lite hotell eller et stort og moderne hotell med trendy loungestemning. Arp-Hansen har noe for enhver smak. Vi har dobbeltrom til spesielle tilbudspriser, slik at hele familien kan feriere i hovedstaden til en rimelig penge.

Er barna store nok til å bo på eget rom, kan vi tilby et ekstra rom med frokost til en gunstig pris. Kontakt oss for nærmere informasjon om våre familiehoteller!