Pin it

Copenhagen Cooking 2017

Blir du med på årets matfestival Copenhagen Cooking? Ti dager med mer enn 150 forskjellige arrangementer som hyller dansk matglede og nordisk matkunst. De ti dagene strekker seg fra fredag 18. til søndag 27. august 2017, så hvis du elsker mat og gjerne vil smake noen av de nyeste trendene i det nordiske kjøkkenet, er Copenhagen Cooking midt i blinken for deg.


I 2016 er temaet for matfestivalen “Breaking the New”, noe som innebærer at festivalen byr på annerledes og helt unike smaksopplevelser samt de nyeste trendene innenfor mat og gastronomi. “Breaking the New” er en hyllest til utviklingen som har funnet sted på matfronten de siste 15 årene. Vanligvis deltar ca. 100 000 matentusiaster på festivalen, og byen blir dermed forvandlet til en fest med det nydeligste temaet du kan tenke deg: MAT!

Cooking Festival for matentusiaster

Er det første gang du besøker matfestivalen Copenhagen Cooking? Da kan vi fortelle at du vil få smake og oppleve alt som teller innenfor nordisk matkultur. Med så mange arrangementer på så kort tid kan det være smart å ta en titt på veiledningene som Copenhagen Cooking har utarbeidet for formålet.

Spis godt – sov godt

Copenhagen Cooking-festivalen tilbyr ti dager med full forpleining til meget gunstige priser. Flere av arrangementene er gratis, og du kan snuse rundt og ta for deg av snacks og smaksprøver laget av de beste råvarene. Etter å ha spist god mat, er det viktig å få seg en god natts søvn. Det får du på våre sentrale hoteller i København, der du også befinner deg i gangavstand til årets Copenhagen Cooking-arrangementer.

Hold øye med våre tilbud i nyhetsbrevene og se dagens laveste pris på den absolutt beste (og billigste) hotellopplevelsen. God natt! Og sov godt!


Dagens laveste pris

Dagens laveste pris

Er prisen avgjørende, og er du uvillig til å kompromisse på standard? Da er dette tilbudet for deg.