Copenhagen Cooking 2019

Skal du besøke årets matfestival Copenhagen Cooking? Ni dager med mer enn 150 ulike arrangementer for å feire dansk matglede og nordisk kokkekunst. De ni dagene strekker seg fra fredag 23. august til søndag 1. september 2019, så hvis du er opptatt av mat og vil smake på de nyeste trendene fra det nordiske kjøkkenet, er Copenhagen Cooking noe for deg.


Merk: Programmet for 2019 offentliggjøres i juni/juli. I 2016 var temaet for matfestivalen "Breaking the New", noe som innebar at Copenhagen Cooking presenterte helt unike smaksopolevelser og de nyeste trendene innen mat og gastronomi. "Breaking the New" hyllet utviklingen på matscenen de siste 15 årene. Vanligvis deltar ca. 100 000 matentusiaster, og byen blir dermed forvandlet til en fest med det herligste temaet du kan tenke deg: MAT!

Cooking Festival for matentusiaster

Er det første gang du besøker matfestivalen Copenhagen Cooking? Da kan vi fortelle at du vil få smake og oppleve alt som teller innenfor nordisk matkultur. Med så mange arrangementer på så kort tid kan det være smart å ta en titt på veiledningene som Copenhagen Cooking har utarbeidet for formålet.

Spis godt – sov godt

Copenhagen Cooking-festivalen tilbyr ti dager med full forpleining til meget gunstige priser. Flere av arrangementene er gratis, og du kan snuse rundt og ta for deg av snacks og smaksprøver laget av de beste råvarene. Etter å ha spist god mat, er det viktig å få seg en god natts søvn. Det får du på våre sentrale hoteller i København, der du også befinner deg i gangavstand til årets Copenhagen Cooking-arrangementer.

Hold øye med våre tilbud i nyhetsbrevene og se dagens laveste pris på den absolutt beste (og billigste) hotellopplevelsen. God natt! Og sov godt!


Dagens laveste pris

Dagens laveste pris

Er prisen avgjørende, og er du uvillig til å kompromisse på standard? Da er dette tilbudet for deg.