Konferanselokale i København

Arp-Hansen Hotel Group er Københavns største hotellkjede og har mer enn 22 % av kapasiteten i København. Våre hoteller har alle en god beliggenhet. Ti hoteller sentralt i København, mens Gentofte Hotel ligger cirka ti kilometer nord for København sentrum, i grønne og naturskjønne omgivelser.

Våre hoteller har gode konferansefasiliteter, som kan dekke de fleste behov hos så vel store som mindre firmaer. Kapasiteten spenner fra mindre konferanselokaler med plass til cirka ti personer på Copenhagen Strand til det største konferanselokalet, som ligger på Imperial Hotel og rommer 200 personer.

Til de helt store arrangementene har vi bygget det storstilte Tivoli Congress Center, hvor det kan arrangeres møter, konferanser og andre begivenheter for opptil 4000 deltakere.

Konferanse med overnatting

Skal dere ha møte, konferanse eller kanskje et julearrangement i København, kan Arp-Hansen Hotel Group være behjelpelig med å finne passende fasiliteter.

Vi kan naturligvis tilby overnatting i forbindelse med møter og konferanser, og vi har hele tiden en rekke tilbud på unike konferanseopplevelser i København.

Noen tilbud gjelder samtlige hoteller, mens andre bare gjelder på enkelte av våre hoteller. Les mer om de ulike tilbudene og tilleggspakkene eller kontakt oss for mer informasjon.