Pin it

Om Arp-Hansen

Arp-Hansen Hotel Group består av privateide og sentralt beliggende hoteller, og omfatter Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel, Grand Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels. Arp-Hansen Hotel Group dekker cirka 22 % av hotellkapasiteten i København, og disponerer dessuten mer enn 100 møte- og konferanselokaler.

Arp-Hansen Hotel Group bygger et nytt Wakeup-hotell med en særdeles sentral beliggenhet – i Århus. Det nye hotellet blir på 315 rom i M.P. Bruuns Gade, og forventes å være klart til åpning i begynnelsen av i 2017.

Med det nye hotellet har konsernet totalt 3.700 rom i København og Århus.

Sommeren 2017 forventes det at Arp-Hansen Hotel Group bygger konsernets første vandrerhjem, Steel House Copenhagen. Ambisjonen er å skape Københavns lekreste luksusvandrerhjem med en uhøytidelig atmosfære i et unikt format med sentral beliggenhet og fellesfasiliteter i særklasse.

Konsernets målsetting er: Å være blant de beste i bransjen når det gjelder kvalitet og service samt fornøyde gjester og medarbeidere.

Konsernets strategi er: Å utvikle og drive spennende hotellprosjekter.

Konsernets filosofi er: Unike bygninger – unik beliggenhet – unike hoteller på de beste adressene.

Konsernets verdigrunnlag er: Tillit – nærvær – vilje til nyskapning.