Pin it

Tivoli Congress Center – Suveren beliggenhet i sentrum

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i Arni Magnussons Gade 2-4, like ved sentrum og Tivoli, Rådhusplassen og Københavns Havn.

Tivoli Congress Center er kjennetegnet av sin unike arkitektur signert Kim Utzon og plassert i tilknytning til temahotellet Tivoli Hotel, noe som gjør det enkelt og behagelig for overnatting i forbindelse med konferanser og møter.

Arp-Hansen Hotel Group eier for øvrig også Wakeup Copenhagen og Copenhagen Island, som begge ligger ganske nær Tivoli Congress Center.

Tivoli Congress Centers fasiliteter

Tivoli Congress Center kan romme opptil 2400 deltakere i selve kongressalen.

I tillegg er det to store auditorier samt en rekke større og mindre møtelokaler, noe som betyr at Tivoli Congress Center kan arrangere kongresser med opptil 5500 personer på én gang.

Stedet er helt klart egnet for avvikling av større konferanser, møter, generalforsamlinger, kurs, arrangementer og utstillinger i sentrum av København.

Tivoli Hotel

Tivoli Hotels særpregede arkitektur, tematiske innredning og mange luksuriøse fasiliteter gjør hotellet helt unikt sammenlignet med andre hoteller i København.

Hotellet har 678 rom med air condition, gratis trådløst Internett og TV med flatskjerm. I tillegg har hotellet gode treningsfasiliteter, svømmebassenger, skybar og restauranter samt lekeplass både inne og ute.

Et hotell med god anledning til å slappe av etter en lang arbeidsdag.

Kontakt oss for spesialtilbud.