Pin it

Konferanselokaler i særklasse i sentrum av København

Arp-Hansen Hotel Group har ti hoteller med hver sine velutstyrte konferanselokaler i København, som kan dekke behov og ønsker i forbindelse med konferanser med mellom 10 og 4000 deltakere.

Vi tilbyr møtepakker av ulike typer, og vi står alltid til tjeneste med å skreddersy et tilbud som passer for dere. Vi har alltid mange tilbud på unike konferanseopplevelser i København – vær oppmerksom på at noen tilbud kun gjelder for enkelte hoteller. Noen av hotellene tilbyr både dagmøter og heldagsmøter samt muligheter til å leie flere lokaler på samme hotell.

Konferanselokaler og overnatting

Fordelen ved å ha konferanse på et av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er at dere har overnattingsmuligheter på samme sted.

Basen er på plass, noe som gir gode muligheter til å oppleve byens mange tilbud i forlengelse av møtet.

Hotellene ligger i tre forskjellige områder av sentrum, alle med mulighet til å oppleve byens puls og dynamikk.

Hotellene har hver sin helt unike sjarm og utstråling, og kan bidra til å danne en ramme rundt hele konferansen. Spør derfor personalet til råds hvis arrangementet har et spesielt tema.

Trenger dere mange rom og gode parkeringsforhold, disponerer flere av hotellene våre en rekke parkeringsplasser. Hvert hotell har forskjellige muligheter - ta gjerne kontakt med oss for nærmere opplysninger om det enkelte hotell.