Pin it

Konferanse og overnatting i København

Skal dere ha møte, konferanse, generalforsamling eller et annet firmaarrangement i København? Arp-Hansen Hotel Group tilbyr stilfulle og profesjonelle møte- og konferanselokaler på 6 hoteller i sentrum av København og på Gentofte Hotel cirka åtte kilometer nord for København. 


Med kapasitet fra 10 til 5500 møtedeltakere kan Arp-Hansen Hotel Group tilby løsninger for alt fra små og intime møter til store arrangementer eller generalforsamlinger.

I tillegg er det enkelt og behagelig å overnatte på et av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller i forbindelse med møter og konferanser – les mer på denne siden.

Arp-Hansen Hotel Group – til så vel små, intime møter som store konferanser

Arp-Hansen Hotel Group eier hoteller med møtefasiliteter i sentrum av København samt ett hotell i Gentofte nord for København.

Selv om alle hotellene inngår i Arp-Hansen Hotel Group, er hvert enkelt av dem unikt innredet i tråd med hotellets beliggenhet og historie.

Hotellene Copenhagen Strand og The Square kan tilby møtefasiliteter for små og intime møter med mellom 10 og 20 deltakere.

Copenhagen Island, Gentofte Hotel, Phoenix Copenhagen og Imperial Hotel kan tilby løsninger for møter med mellom 40 og 200 deltakere, mens Tivoli Hotel & Congress Center kan tilby konferansefasiliteter til de helt store arrangementer med opptil 5500 deltakere.

Overnatt på hotell etter møtet eller konferansen

Har dere et heldagsmøte fra kl. 8–23, et kurs som går over flere dager eller bare en lang reise foran dere når møtet er slutt, kan det være en god idé å overnatte på hotellet hvor møtet ble holdt.

Arp-Hansens hoteller holder alle høy kvalitet og ligger sentralt til i København.
Kontakt de enkelte hotellene for mer informasjon eller bestill konferansefasiliteter og overnatting online på hotellenes nettsider.