Pin it

Arranger konferanse i stilfulle og profesjonelle rammer

Arp-Hansen Hotel Group kan tilby stilfulle og profesjonelle møte- og konferansefasiliteter på 8 unike hoteller i sentrum av København og ett i Gentofte, åtte kilometer nord for København.

Arp-Hansens hoteller ligger på noen av Københavns mest sentrale og attraktive adresser og er derfor et naturlig valg når det er snakk om møter, generalforsamlinger eller konferanser i København.

Unike møtesteder i København

Arp-Hansen Hotel Group eier noen av Københavns mest attraktive hoteller, og hvert hotell er unikt innredet i tråd med nærmiljøet og hotellets historie.

De nybygde hotellene Tivoli Hotel og Copenhagen Island er moderne og stilrene, mens de eldre hotellene som for eksempel er Phoenix Copenhagen innredet i tradisjonell, klassisk stil, men naturligvis med alle moderne fasiliteter. Samtlige hoteller kan tilby møte- eller konferansefasiliteter som er holdt i samme stil som resten av hotellet.

Arp-Hansens hoteller kan dekke alle behov når det gjelder møtefasiliteter – helt fra de små møtene med mindre enn 10 deltakere til større møter eller konferanser med opptil 200 deltakere.

Til de alle største arrangementene er Tivoli Hotel & Congress Center et godt alternativ – her er det plass til 5500 gjester og mulighet til å kombinere møtet med overnatting på det moderne og luksuriøse Tivoli Hotel.

Møtepakker for deres behov

Velger dere å ha møte eller konferanse på et av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller, kan dere benytte dere av en av de populære møtepakkene. En møtepakke er en ferdig sammensatt pakke som i tillegg til leie av lokale og AV-utstyr også inkluderer servering i form av lunsj, kaffe/te og så videre.

Vi har både dagmøtepakker og heldagsmøtepakker, og det er naturligvis også mulig å få 'skreddersydd' et tilbud hvis ingen av møtepakkene passer helt til deres behov.