Pin it

Arranger konferanse i stilfulle og profesjonelle rammer

Arp-Hansen Hotel Group kan tilby stilfulle og profesjonelle møte- og konferansefasiliteter på ni unike hoteller i sentrum av København og ett i Gentofte, åtte kilometer nord for København.

Arp-Hansens hoteller ligger på noen av Københavns mest sentrale og attraktive adresser og er derfor et naturlig valg når det er snakk om møter, generalforsamlinger eller konferanser i København.

Unike møtesteder i København

Arp-Hansen Hotel Group eier noen av Københavns mest attraktive hoteller, og hvert hotell er unikt innredet i tråd med nærmiljøet og hotellets historie.

De nybygde hotellene Tivoli Hotel og Copenhagen Island er moderne og stilrene, mens de eldre hotellene som for eksempel Phoenix Copenhagen og Grand Hotel er innredet i tradisjonell, klassisk stil, men naturligvis med alle moderne fasiliteter. Samtlige hoteller kan tilby møte- eller konferansefasiliteter som er holdt i samme stil som resten av hotellet.

Arp-Hansens hoteller kan dekke alle behov når det gjelder møtefasiliteter – helt fra de små møtene med mindre enn 10 deltakere til større møter eller konferanser med opptil 200 deltakere.

Til de alle største arrangementene er Tivoli Hotel & Congress Center et godt alternativ – her er det plass til 5500 gjester og mulighet til å kombinere møtet med overnatting på det moderne og luksuriøse Tivoli Hotel.

Møtepakker for deres behov

Velger dere å ha møte eller konferanse på et av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller, kan dere benytte dere av en av de populære møtepakkene. En møtepakke er en ferdig sammensatt pakke som i tillegg til leie av lokale og AV-utstyr også inkluderer servering i form av lunsj, kaffe/te og så videre.

Vi har både dagmøtepakker og heldagsmøtepakker, og det er naturligvis også mulig å få 'skreddersydd' et tilbud hvis ingen av møtepakkene passer helt til deres behov.