Pin it

Arranger møte i København

Arp-Hansen Hotel Group kan tilby 8 forskjellige møte- og konferansesteder i København.

Arp-Hansen Hotel Group eier 11 hoteller i sentrum av København og et enkelt i Gentofte ca. åtte kilometer nord for København. De 11 hotellene er alle unikt innredet med øye for detaljer og respekt for hotellets historie og nærmiljø.

På 8 av hotellene varierer konferansekapasiteten fra 10 til 2400 personer for å dekke alle møtebehov. Det er naturligvis mulig å overnatte på hotellene etter møtet.

Unike hoteller med profesjonelle møtefasiliteter

8 av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er innredet i forskjellig stil og dekker forskjellige behov.

Det er de "gamle" hotellene som f.eks. Phoenix Copenhagen, som er innredet i renessansestil, Gentofte Hotel, som er innredet i tråd med hotellets historie som adelens foretrukne landkro og 71 Nyhavn Hotel samt Copenhagen Strand, som begge er innredet i maritim stil i tråd med hotellenes lange historie som pakkhus på havnen.

De nye hotellene omfatter Copenhagen Island og Tivoli Hotel, som ble bygget i henholdsvis 2006 og 2010 og har en topp moderne og innredning. Hotellene The Square og Imperial Hotel ble bygget i funksjonalistisk stil i hhv. 1961 og 1958, men har i dag en moderne og stilren innredning med vekt på skandinavisk design.

Når det gjelder konferansefasiliteter, gjenspeiles hotellenes innredning i møtelokalene, og vi kan derfor tilby møtelokaler både i klassisk og moderne stil. Alle møtelokalene har naturligvis det nyeste innen AV-utstyr.

Fra intime møter til store generalforsamlinger

Ni av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller kan dekke alle møte- og konferansebehov – fra de minste, intime møter til større konferanser og generalforsamlinger.

Tivoli Congress Center, som ligger i tilknytning til Tivoli Hotel, har kapasitet til 5500 personer og egner seg godt til de aller største arrangementene. Les mer om Arp-Hansen Hotel Groups mange møtelokaler