Pin it

Arranger møte i København

Hos Arp-Hansen Hotel Group tilbyr vi forskjellige møte- og konferensesteder i København.

Våre hoteller har en perfekt beliggenhet i sentrum av København, samt ett i Gentofte cirka 8 kilometer nord for København. Alle hotellene er unikt innredet med øye for detaljer, hotellenes individuelle historie og nærmiljø.

På hotellene med møte- og konferansefasiliteter varierer kapasiteten fra 10 personer til 2400 personer. Alle møtebehov kan derfor imøtekommes. Det er naturligvis mulig å overnatte på hotellene etter møtet. Skal møtedagen din være litt ekstra luksuriøs? Så sett prikken over i-en, og avslutt møtedagen din med en lekker overnatting på et av våre mange hoteller.

Unike hoteller med profesjonelle møtefasiliteter

Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er innredet i forskjellige stiler og imøtekommer ulike behov.

Du har de ”gamle” hotellene som f.eks. Phoenix Copenhagen, som er innredet i renessanseestil. Gentofte Hotel er innredet med respekt for hotellets historie som adelens foretrukne veikro, mens Copenhagen Strand er innredet i en maritim stil med respekt for hotellets lange historie som pakkhus på havnefronten.

De nye hotellene omfatter Copenhagen Island og Tivoli Hotel, som ble bygget i henholdsvis 2006 og 2010 og har en topp moderne og innredning. Hotellene The Square og Imperial Hotel ble bygget i funksjonalistisk stil i hhv. 1961 og 1958, men har i dag en moderne og stilren innredning med vekt på skandinavisk design.

Når det gjelder konferansefasiliteter gjenspeiles hotellenes innredning i møtelokalene, og vi kan derfor tilby møtelokaler både i klassisk og moderne stil. Alle møtelokalene har naturligvis det nyeste innen AV-utstyr.

Fra intime møter til store generalforsamlinger

Arp-Hansen Hotel Groups hoteller kan dekke alle møte- og konferansebehov – fra de minste, intime møter til større konferanser og generalforsamlinger.

Tivoli Congress Center, som ligger i tilknytning til Tivoli Hotel, har kapasitet til 5500 personer og egner seg godt til de aller største arrangementene. Les mer om Arp-Hansen Hotel Groups mange møtelokaler