Gentofte Hotel

Ingenting slår naturskjønne omgivelser med plass til fordypning. På vårt fredelige og historiske hotell i Gentofte – bare få minutters kjørsel fra København – kan du glede deg til unike møteopplevelser i vakre omgivelser. Her kan dere få inspirasjon til nye, kreative forretningsideer eller styrke samarbeidet med en teambuilding-dag.

Vi har et bredt utvalg av møtelokaler med flere bordoppstillingsmuligheter, og plass til opptil 100 møtedeltakere. Vi tilbyr både møtepakker såvel som skreddersydde løsninger. Har dere behov for overnatting, kan dere også bestille noen av våre sjarmerende hotellrom.

Kapasitetsoversikt

Få oversikt over alle møtealternativene på Gentofte Hotel.

Last ned

På utkikk etter en møtepakke?

Vi tilbyr dere to priser per møtepakke. Den øverste prisen angir pris på møtepakke dersom møtedeltakerne også overnatter på hotellet i forbindelse med møtet. Den nederste prisen som er oppgitt, er dersom møtedeltakerne ikke overnatter på hotellet. Rompriser er ikke inkludert i prisene som står under.

Dagmøte

  (med overnatting)
  (uten overnatting)

Dagmøte

Hyggelig mellommåltid før møtestart

Deilig lunsj inkludert kaffe*

Fristende ettermiddagskaffe

Isvann og sjokolade i lokalet hele dagen

Kaffe og te etter ønske hele dagen

Halvdagsmøte

  (møtedeltakere overnatter)
  (møtedeltakere overnatter ikke)

Halvdagsmøte

Møtelokale f.eks. fra kl. 09.00–12.00 eller 12.00–17.00

Kaffe og te etter ønske

Isvann og sjokolade i lokalet

Formiddags- eller ettermiddagsanretning med frukt, brød og juice

Deilig lunsj inkludert kaffe*

Konferansedøgn

Kontakt oss for pris

Konferansedøgn

Isvann og frukt

Kaffe og te etter ønske

Mellommåltid på formiddagen

Deilig lunsj inkludert kaffe*

Ettermiddagskaffe

Overnatting i et av våre flotte rom inkludert frokostbuffé

*For medlemmer av ENLI (Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien) gjelder følgende: Servering i forbindelse med møter på Gentofte Hotel leveres av en ekstern leverandør og ikke av hotellets restaurant, Restaurant Jordnær. Vi gjør dessuten oppmerksom på at lunsj og kveldsmeny serveres i et av hotellets selskapslokaler og ikke i restauranten. Menyen tilbys mandag–lørdag for minimum 15 personer og maksimalt 50 personer. Unntak kan gjøres, kontakt oss gjerne for nærmere informasjon.

Trenger du en skreddersydd løsning?

Hold møtet ditt et av våre moderne møtelokaler, som er i vår sjarmerende hotellbygning med røtter helt tilbake til 1700-tallet. Det er bare 5 minutters gange fra hotellet til idylliske Gentofte Sø, som det vil være naturlig å la bli en del av møtedagen - spesielt i sommerhalvåret. Uansett hva du har av tanker og idéer, står vårt flinke og erfarnee bookingteam klar med ekspertkunnskap om møteplanlegging. De følger dere opp hele veien, slik at møteopplevelsen blir unik.

Kontakt oss allerede idag og få god sparrehjelp til et kommende møte:

+45 3968 0911
gentoftehotel@arp-hansen.dk