Mye mer enn et møte

Dyrk ambisjoner – høst gevinsten. Sammen skaper og utfører vi ønskene du måtte ha for ditt neste møte eller arrangement.  Hos Arp-Hansen Hotel Group vet vi at et unikt og suksessfullt møte er avhengig av hver enkelt detalj. Spar tid og bekymringer med et skreddersydd møte hos oss. Vi hjelper deg med å sørge for at møtet blir en suksess.  


Skreddersy møtet ditt

Det unike rommet. Den unike adressen.

Ha møtet ditt på de beste og mest sentrale adressene i København. Vi tilbyr unike møtesteder på like unike plasseringer i en pulserende by. 


Høy ekspertise. Mange års erfaring

Når puslespillet skal legges, teller alle brikkene. Bak alle suksessrike arrangement, står et godt team.

Vi lytter til dine tanker, former dem til noe konkret og krydrer det hele med vår ekspertise. Resultatet: Ro i kroppen.  


Uten mat og drikke duger møtehelten ikke.

Gode ideer spirer når magen er full. Eller...Vi vet i alle fall at sultne møtedeltakere ikke er veien å gå. Derfor sørger vi for sunn og lekker forpleining med utgangspunkt i sesongens beste råvarer. Har du spesielle ønsker, sørger vi for at de oppfylles.   


Ingen svette håndflater. Vi styrer det tekniske.

Det er ikke morsomt når teknikken svikter. Derfor har vi alltid en medarbeider på plass som tilbyr teknisk assistanse. Har du bruk for hjelp til å sette opp det tekniske, så fikser vi også det. 


Du er i sentrum. Vi er der hele veien for deg.

Vi vil gjerne skape en så unik og trygg møteopplevelse for deg og deltakerne dine som overhodet mulig. Derfor har vi en høy grad av service og tilstedeværelse både før, under og etter møtet. Vi følger deg fra planlegging til utførelse. 


Er det noe du ikke har fått svar på?

Ring oss eller send en e-post - vi er klare til å hjelpe deg.

Telefon: +45 4597 0500
E-post: conference@arp-hansen.dk